Айсберг на успеха

Продуктов код wood-sg25
5.00
794
Дървена картина Айсберг на успеха.
За околните остава само видимото, но зад това, което сте, стоят много усилия и изпитания
Височина: 20см.
Широчина 15 см.
1 поръчка за последните 19 часа
Цена:
29 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Валентина В.

Уникални изработки! Бързо, красиво направено, качествено. Препоръчвам!

Аси

Доволна съм от комплекта химикал и ролер.

Ивелина Георгиева

Страхотни професионалисти!Надминахте очакванията ми .Всичко е точно както го поръчах.Благодаря ви от сърце за перфектната и бърза изработка както и за коректното и мило обслужване. -

Жени Димитрова

Страхотни календари. Препоръчвам

Yoana Georgieva

Календарите са страхотни, много благодаря. благодаря и за подаръците. Ключодържателите и малките календарчета са невероятни

Magdalina Tiholova

Качество, бързина и отзивчив екип. Страхотни продукти. Благодаря!

Даниела Мечева

Благодаря за календарите и подаръците,прекрасни са!!!!

Йоана Пеева

Много коректни. Обработиха и изпратиха поръчката много бързо, а бодито е чудесно - хубава материя и си отговаря на размера.

Мими Буйнукова

Благодаря за календарите,страхотни са!

Камелия Иванова

Много съм доволна от бързината и качеството на календарите. Страхотни сте!
Допълнителна информация

Какво представлява картината от дърво - Айсберг на успеха?

Лазерно изрязан дървен сувенир, изрязан в правоъгълна форма с отпечатан тематичен дизайн с мотивиращо и въздействащо послание. Дизайнът е авторски.  Изключително подходящ подарък за приятел :) Картината от дърво с мотивиращо послание е подходящ подарък за рожден ден, подарък за абитуриент, студент или  за имен ден.
Посланието може да бъде променено по ваше желание, като това ще оскъпи първоначалната цена. Моля, консултирайте се с наш оператор. 
Дървена картина с послание "Айсберг на успеха" с изключително мотивиращо послание. За околните остава само видимото, но зад това, което сте, стоят много усилия и изпитания. С този подарък не само ще впечатлите свой близък или приятел, но и ще му напомняте да не спира да се бори за поставените си цели. Дизайнът е отпечатан върху дървен материал. Дървото е естествен материал, който успокоява нервната система, действа благоприятно на емоционалното състояние на човека и не на последно място - подаръкът се превръща във вечен. 
За още подобни и интересни предложения за подарък можете да разгледате нашият онлайн магазин за подаръци за всеки важен повод.
А посланието ще напомня каква е цената на успеха и че трябва да не спираме да се стремим към него:
Успех
Много работа
Риск
Отдаденост
Действия
Кураж
Дисциплина
Провали
Съмнения
Критики
Постоянство

От какъв материал е изработена картината с послание? 

Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на картина на дърво – Айсберг на успеха?

Височина: 20см.
Широчина 15 см.
Към дървения сувенир получавате подарък индивидуална лазерно изрязана дървена стойка.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Във всеки създаден дизайн сме вложили много любов и позитивни емоции, с които се стремим да заредим вашите оригинални подаръци, за да постигнете желания ефект на вълнение и изненадата от любимите ви хора. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. 

Цена:
29 00 лв