Детско огледало от MDF с ваше име - Лъвска корона

Код mirror-ms9
5.00
796

Детско огледало от MDF с ваше име -  Лъвска корона
Изработено от MDF
Гаранция на напечатаното изображение – 100 години.
Размер:  36х40см

5 поръчки за последните 3 часа
Желано име
Безплатно
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Детско огледало от MDF с ваше име- Лъвска корона

От какъв материал е изработено огледалото? 

Изработва се от висококачествен MDF материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на огледалото - Лъвска корона?

Размер:  36х40см

Какво представлява огледалото?

Детското огледало, изработено от MDF, е перфектното допълнение за детската стая.Огледалото "Лъвска корона" е специално дизайнерско, детско огледало от MDF с уникални елементи. То е персонализирано с името на вашето дете, което го прави уникално и специално. Рамката на огледалото е изящно изрязана с помощта на лазерна технология като включва изображение на лъв и коронка, които придават игрив и кралски вид на огледалото. Отличава се с персонализирано име, което го прави особено специален подарък за дете. Огледалото е функционално и ще добави забавление и удоволствие към детската стая. Прекрасен и интересен подарък за дете.

За кого и за какъв повод е подходящo детското огледало от MDF с ваше име - Лъвска корона?

Огледалото от MDF "Лъвска корона" е идеален подарък за рожден ден, Коледа или други специални поводи за деца, особено за момчета. То предлага комбинация от игривост, кралски вид и персонализация с името на детето. Огледалото ще бъде прекрасно допълнение към детската стая, придавайки естетика, функционалност и забавление, като същевременно стимулира въображението и самочувствието на детето.

Защо да поръчате от нас? 

Ние се грижим за качеството и детайлите на всеки поръчан продукт, с което да създадем перфектният подарък за вашите специални поводи. С персонален подарък, изработен от нас имате възможност да подарите нещо специално и незабравимо на вашето дете. Още идеи за подарък може да видите тук. 

Цена:
35 00 лв