Детско огледало от MDF с ваше име - Приказни феи

Код mirror-ms7
5.00
802

Детско огледало от MDF с ваше име - Приказни феи
Изработено от MDF
Гаранция на напечатаното изображение – 100 години.
Размер: 23см.
*Към огледалото получавате безплатно индивидуална лазерно изрязана дървена стойка.

2 поръчки за последните 20 часа
Желано име
Безплатно
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Детско огледало от MDF с ваше име - Приказни феи

От какъв материал е изработено огледалото? 

Изработва се от висококачествен MDF материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на Огледалото Приказни феи?

Диаметър: 23см.
*Изпраща се към вас с дървена стойка

Какво представлява огледалото?

Детското огледало, изработено от MDF, е перфектното допълнение за детската стая. То е персонализирано с името на вашето дете, което го прави уникално и специално. Рамката на огледалото е изящно изрязана с помощта на лазерна технология и е декорирана с печат в нежни лилави и розови тонове. По рамката има разположени три прекрасни феи, които създават магия и вълшебство в стаята. Допълнително, на върха на рамката е поставена златна коронка, която придава възхитителен завършек на дизайна. Това детско огледало е едновременно практичен предмет и стилна декорация, която ще зарадва вашето дете и ще му предложи чудесно място за самооткриване и въображение. Прекрасен и интересен подарък за дете.

За кого и за какъв повод е подходящо огледалото - Приказни феи?

Това детско огледало е идеално за малки момичета, които обичат да се наслаждават на игрите и въображението си. С персонализираното име и дизайна с феи и златна коронка, то предлага нежност и магия в детската стая. Отличава се със своята изработка от MDF и прекрасно лазерно изрязана рамка. Това огледало не само ще бъде стилен аксесоар, но и полезен предмет, който подпомага самостоятелността и развитието на самочувствието на детето. Огледалото е идеален подарък за рожден ден, имен ден или други специални поводи, когато искате да зарадвате малко момиче с нещо персонализирано и магично. Интересна декоративна идея за подарък за дъщеря ви, с който да допълните мечтаната детска стая.

Защо да поръчате от нас? 

Ние се грижим за качеството и детайлите на всеки поръчан продукт, с което да създадем перфектният подарък за вашите специални поводи. С персонален подарък, изработен от нас имате възможност да подарите нещо специално и незабравимо на вашето дете.

Цена:
35 00 лв