Дървена картичка за паричен подарък - Честито завършване

Код wood-sg45
5.00
802

Дървена картичка за паричен подарък - Честито завършване
Лазерно изрязан, под формата на плик
Изработен от дървен материал с директен УВ печат. 
Размери: 16,5х11 см.

1 поръчка за последните 14 часа
Желано име
Безплатно
Цена:
25 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява дървената картичка?

Дървена картичка за паричен подарък - "Честито завършване", размери: Височина: 11 см, Широчина: 16.5 см. Тази елегантно оформена дървена картичка е идеален начин за празнуване на завършването на образователен етап. Картичката е декорирана с мотиви на академични шапки и златни звезди, придаващи празничен и вдъхновяващ вид. Включва вграден слот за пари и персонализирано съобщение, което добавя индивидуален тач към подаръка. Перфектна за подарък на студенти, които тъкмо са завършили своето образование.

От какъв материал е изработена дървената картичка? 

Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът надървената картичка?

Височина: 11см.
Широчина: 16,5 см.

За кого и за какъв повод е подходяща?

Изключително подходящ подарък за син, подарък за дъщеря. Страхотен подарък за завършване, с който ще оставите много радост и прекрасен спомен. Този сувенир ще запази завинаги спомена и ще носи красиви емоции и спомени.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък за учител, класен ръдоводител и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. Може да видите други идеи за подарък

Цена:
25 00 лв