Дървена рамка с послание и снимка - Благодарим Ви

Продуктов код wood-sg09
5.00
794

Дървена рамка с послание и снимка – Благодарим Ви
Изработена от дървен материал
Гаранция на напечатаното изображение – 100 години.
Размери на картината : 15 х 20см.
За да направите поръчка, добавете желаната снимка от полето "Файл за печат"
*Към дървения сувенир получавате безплатно индивидуална лазерно изрязана дървена стойка.

3 поръчки за последните 7 часа
Файл за печат
Желана дата
Цена:
29 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Иванина

СТРАХОТНИ ИДЕИ ЗА ПОДАРЪЦИ!ПОЛУЧИХ ГО ,НЕОЧАКВАНО БЪРЗО , СТРАХОТНА ИЗРАБОТКА И КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ !ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ЦЕЛИЯ КОЛЕКТИВ!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ

Орнелия Зайкова

Много коректни и бързи с доставката.

Ивана христова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Галина

супер е

Marina Racheva

Добро изпълнение и бърза доставка!

Iliana Stoeva

Много благодаря за перфектно изпълнената поръчка :)

Desislava Andonova

Обслужване, качество, бърза доставка - всичко на страхотно ниво. Препоръчвам

Borislava Ivanova

Днес получих календарите и подаръците, всичко е страхотно много съм доволна.. Благодаря много, пак ще поръчам ☺

Камелия Петрова

Много съм доволна, получих това, което очаквах и точно на време. Календарите са страхотни Благодаря ви за подаръците и професионализма.
Допълнителна информация

Какво представлява картината на дърво със снимка за учител?

Дървената рамка със снимка и послание е изключително специален подарък, който излъчва неповторимост и оригиналност. Този уникален подарък е идеален за учителите по повод дипломиране, завършване на учебната година или други специални моменти.

Тази дървена картина предоставя възможността да съчетаете два изключително важни аспекта - снимка и лично послание. Снимката може да бъде избрана с грижа, за да заснеме специални моменти, споделени с учителя през годините. Тя може да бъде от последния учебен ден, на който абитуриентите споделят емоции и радост, или от моменти на обучение и учеба. Тази снимка ще запази спомените живи в сърцата на учителя.

Но това не е всичко. Добавянето на лично послание прави този подарък още по-специален. С този жест можете да изразите благодарността и признателността си към учителя с думи, които идват от сърцето. Този текст може да бъде вдъхновяващо послание, усърдни думи за подкрепа или забавно послание, което да накара учителя да се усмихне.

Тази дървена рамка със снимка и послание става идеален подарък за класен ръководител. Тя не само ще му напомни за годините, прекарани с неговите абитуриенти, но и ще му предостави траен спомен за тяхната връзка и влияние върху техния живот. Този подарък е израз на благодарност и признателност към учителя и ще бъде със сигурност ценен блясък в спомените му.
Текст:
Благодарим Ви за знанията,
за вдъхновението,
за търпението и усилията,
но най-много Ви благодарим
за вярата в нас и за куража да
продължаваме все напред!

ВИПУСК 2022Г.

От какъв материал е изработена картината на дърво за учител? 

Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на картината за учител на дърво - Благодарим Ви?

Височина: 20см.
Широчина 15см.
*Изпраща се към вас с дървена стойка

За кого и за какъв повод е подходяща картината от дърво Благодарим Ви?

Изключително подходящ подарък за учител. Подарете на своите любими учители мил спомен за края учебата година, по случай вашето дипломиране или за специален празник. Направете техния празник незабравим като им подарите един прекрасен спомен за вас и годините, прекарани заедно. Универсалния материал и красивите декорации правят тази дървена картина прекрасна идея за подарък за учител по Български език, учител по Математика, учител по Химия или който и да е вашия любим преподавател или изненада за класен ръководител

Защо да поръчате подарък за класен ръководител от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен е момента, в който се разделяте с училището и  искате да оставите своята следа в сърцето на своя класен ръководител. Знам и колко важен може да бъде един подарък за учител и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
29 90 лв