Дървена табелка за стена - Моето семейство

Код wood-sg08
5.00
802

Дървена табелка Моето семейство, под формата на къща, с красиво послание.
Размери 30см. / 40см.
Изработена от дървен материал
Гаранция на напечатаното изображение – 100 години.
*Запишете вашите имена в полето "Желано име"
*На гърба на табелката е поставено специално въженце, с което може да я окачите на стената.

2 поръчки за последните 19 часа
Желано име
Безплатно
Цена:
39 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява дървената табелка - Моето семейство?

Представяме ви нашата чудесна дървена табелка във формата на къща, която ще добави уникалност и топлина към вашия дом. Тази табелка е изработена от висококачествено дърво и разполага с изключително ярък и издръжлив фото печат, който е направен директно върху материала.

Едно от най-вълнуващите неща за нашата табелка е възможността за персонализация. Вие избирате имената или текста, които желаете да бъдат отпечатани, правейки табелката истински уникална и персонална.

Табелката е със стандартни размери от 300мм / 400мм и идва със специално поставено въженце на гърба си, което я прави лесно окачаема на стената на вашия дом. Това е прекрасен начин да привнесете допълнителен декор и стил във вашия интериор или да я поставите на входната врата, за да приветствате гостите с топлина и уют.

Ако желаете табелката да бъде изработена в друг размер, не се колебайте да се свържете с нашия оператор. Ще се радваме да създадем точно тази табелка, която отговаря на вашите изисквания и да ви предложим индивидуална ценова оферта.

Добавете дървената табелка във формата на къща към вашия дом и създайте уютна и персонална обстановка, която ще впечатли всички гости и ще ви напомни за важни моменти в живота ви.

Текст:
Тук живеят,
обичат се и се карат 
Росен, Маргарита,
Любомир и Анета

*Сувенирът се изработва с вашите имена, които трябва да запишете в полето "Желано име".

От какъв материал е изработена табелката Моето семейство? 

Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на табелка на дърво Моето семейство?

Височина: 30см.
Широчина 40см.
*На гърба на табелката е поставено специално въженце, с което може да я окачите на стената.

За кого и за какъв повод е подходяща дървената табелка Моето семейство?

Изключително подходящ подарък за Юбилей, за Рожден ден, имен ден, за Коледа или друг специален повод за вас или вашето семейство, за съпруг или съпруга. Може да бъде и подарък за приятели за мама и татко или друг ваш близък. Направете всеки ден специален и покажете любовта си към любимите ви хора.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
39 90 лв