Дървен салфетник с име

Код wood-s-ms1
5.00
802

Дървен салфетник с име
Гаранция на напечатаното изображение – 100 години.
Размер: 18 х 9.5см
Добавете вашето име в полето "Желано име"
 

1 поръчка за последните 11 часа
Желано име
Безплатно
Цена:
27 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява Дървеният салфетник с име?

Дървеният салфетник е истинско произведение на изкуството, което ще направи Вашия празник още по-специален. Той е изработен с майсторство от висококачествено дърво и носи в себе си наследството на нашия фолклор.

Дизайнът на салфетника е вдъхновен от българския народен фолклор, изпъстрен с ярки цветове и символи на радостта и обновлението. На предния план можем да видим яйце, около което са разположени цветя и весели животни. Всичко това символизира празника на Великден и нашата радост за възкресението на Христос.

Името е изящно изписано върху салфетника и допълва този уникален дизайн. Салфетника идва с пожелание за благополучие и радост:

"Нека Великден принесе в дома ви свежест, радост и вдъхновение! Нека този празник бъде изпълнен с любов, хармония и обновление! Животът винаги да ви носи цветни моменти и веселба! Христос Воскресе!"

Този дървен салфетник е идеалният начин да изненадате и зарадвате своите близки по повод Великден. Неговият уникален дизайн и пожелание съчетани с високото качество на изработка ще направят този празник незабравим.
Текст:
Честит Великден!
сем. ... +  вашето име

От какъв материал е изработен Дървения салфетник? 

Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на Дървения салфетник с име?

Височина: 9.5см.
Широчина 18см.

За кого и за какъв повод е подходящ Дървеният салфетник с име?

Изключително подходящ подарък за Великден. Направете празника на своите най-близки хората изключително специален и покажете любовта си към тях. Подходящ подарък за: мъж, жена, баба, дядо, леля, вуйчо, брат, сестра, близко приятелко семейство, приятел или приятелка. 

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
27 00 лв