Дървен сувенир валентинка със снимка и послание

Код wood-sg15
5.00
802

Дървен сувенир с послание и снимка - Валентинка
Изработена от дървен материал
Гаранция на напечатаното изображение – 100 години.
Размер – 20х13,5 см
За да направите поръчка, прикачете желаната  от вас снимка чрез бутона “Добави файл” .
*Към дървения сувенир получавате безплатно индивидуална лазерно изрязана дървена стойка.

2 поръчки за последните 4 часа
Добави желано име
Безплатно
Добави снимка тук
Цена:
29 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява картината на дърво?

Дървеният сувенир-валентинка е истинско произведение на изкуството, което съчетава елегантността на дървото с нежния розов фон и личния ви принос. На този уникален сувенир е отпечатана вашата специална снимка, която прави подаръка още по-особен. Сърцата, мечето и красивото послание за вашия любим човек допълват изкуството и му придават романтичен и нежен завършек.

Този дървен сувенир не е просто подарък, той е израз на вашата истинска любов и нежност. Снимката, запечатана върху дървото, символизира специалния момент, който сте споделили с вашето специално лице. Сърцата и мечето подчертават вашата нежност и грижа, а посланието изразява чувствата ви по начин, който няма да остане незабелязан.

Този дървен сувенир-валентинка е перфектният начин да изразите своята любов и признание към вашето любимо лице. Той е символ на специалния ви момент и обещание за бъдещето. Нека този изискан и персонален подарък стане спомен, който винаги ще напомня за връзката ви и любовта, която споделяте.
Текст:
14,02,2022
Антон и Ели
Да се влюбя в теб е второто 
най-хубаво нещо на света...
първото е, че те срещнах!
Обичам те.


*Датата и имената се записват от вас в полето "желано име"

От какъв материал е изработена картината на дърво? 

Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на картината на дърво?

Височина: 20см.
Широчина 13.5см.
*Изпраща се към вас с дървена стойка

За кого и за какъв повод е подходяща картината?

Изключително подходящ подарък за Свети Валентин, за годишнина, Рожден ден, имен ден или друг специален повод за вас и вашия любим човек. Направете всеки ден специален и покажете любовта си към вашата половинка. Направете подарък на любима, жена, или подарък за него - съпруг, любим.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. 

Цена:
29 90 лв