Дървен сувенир под формата на дърво със снимка

Продуктов код MDF_692
5.00
794

Сувенир “Дърво” с ваша снимка
Размер – 27х24 см

1 поръчка за последните 16 часа
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Яна Загорова

Много съм доволна. Коректни и отзивчиви.

Вики Железова

Благодаря!Много съм доволна! Бързо, лесно и качествено обслужване! Препоръчвам!

Силвия Илиева

Много бързи и коректни .Обадиха се да кажат кое как ще бъде и изпълниха вс което искам.

Ангел Йоли

Благодаря за бързата доставка, много ми харесва и много качествено направено! Препоръчвам на всички да се възползват за подаръци на тази страница няма да съжаляват

Мирослава Станева

Календарите са страхотни !

Ели Малката

Преди малко си взехме календарчето❤️❤️❤️и за пореден път-всичко е вълшебно и красиво Препоръчвам ви под път и над път До скоро

Inka Monova

Бърза доставка и перфектно обслужване

Radostina Dimitrova

Много съм доволна от календара,страхотен е.

Beloslawa Yordanowa

Получих календарите страхотни са благодаря ви! Весели празници

Ioana Grigorova

3та година под ред безупречни! Благодаря ви!
Допълнителна информация

Един уникален дървен сувенир, прецизно лазерно изрязан под формата на дърво. Дървото и снимката са пълноцветно отпечатани с машина за директен Uv печат. Сувенирът с нестандартната му форма ще се превърнат в най-любимия ви аксесоар.  Гаранция за 100 години живот!

Какво представлява дървеният сувенир под формата на дърво със снимка?

Дървеният сувенир във формата на дърво със снимка е уникален подарък, който съчетава естетиката на природата с персонален привкус. Този сувенир се състои от стабло в топло кафяво, което символизира устойчивостта и стабилността на приятелството или любовта. Зелената корона представлява растежа и обновлението, което идва с всеки нов момент и празник в живота.

От единият клон внимателно виси табелката, където може да бъде отпечатана вашата специална снимка, което прави този сувенир още по-особен и значим. Този подарък е идеален за рожден ден, за да изразите вашите най-добри пожелания и споделите спомени с приятел или близък. Също така, той може да бъде прекрасен подарък за имен ден или юбилей, напомняйки за специалните моменти, които сте споделили. Този дървен сувенир представлява символ на растеж, приятелство и обич, който ще радва и вдъхновява всеки, който го получи.
Размер - 27х24 см

За кого и за какъв повод е подходящ Дървен сувенир под формата на дърво със снимка?

Този дървен сувенир със снимка е подходящ за всеки, който цени уникалните и персонализирани подаръци. Той е идеален за приятели, близки и любими хора, независимо от повода - рожден ден, имен ден, подарък за юбилей или специален празник. Този сувенир предоставя възможност за изразяване на чувства и споделяне на специални моменти чрез снимка и символиката на дървото. Той съчетава естетиката на природата с личния привкус, правейки го подходящ подарък за всички, които искат да направят нещо специално и незабравимо.

Цена:
35 00 лв