Дървен сувенир с имена - Дървото на класа

Код wood-n12
5.00
694

Дървен сувенир с имена - Дървото на класа, лазерно изрязан, с директно отпечатани имена върху короната на дървото
Изработен от дървен материал
Гаранция на напечатаното изображение – 100 години.
Размери: 20х13см

5 поръчки за последните 10 часа
Желано име
Безплатно
Отстъпка: - 20.00%
35 00 лв
28 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява дървеният сувенир?

Този лазерно изрязан дървен сувенир е истински символ на един уникален клас и специалните моменти, споделени в училище. Съвместните моменти на учениците са ограничени във времето, но този сувенир ще ги напомня завинаги.

Сувенирът има формата на дърво, символ на растеж и развитие, както и на знанието, което учениците придобиват. В короната на дървото могат да бъдат изписани имената на всички ученици от класа, като това ги прави неотлъчима част от този уникален колектив. Корените на дървото представляват сърцето на класа, което пази спомените за обичаната учителка или учител. Този символен акцент подчертава важността на образованието и връзката между учител и ученик.

Изработката е изключително прецизна благодарение на лазерната технология, а изчистеният дизайн придава сувениру елегантен вид. Този сувенир не само представлява класа, но и оставя трайно впечатление и спомени от училищните години.

От какъв материал е изработен дървеният сувенир? 

Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на дървения сувенир за учител?

Височина: 20см.
Широчина: 13см.
*Изпраща се към вас с безплатна дървена стойка

За кого и за какъв повод е подходящ дървеният сувенир?

Изключително подходящ подарък за класен ръководител за завършване. Страхотен подарък за учител, с който да го очаровате на вашия абитуриентски бал. Направете подарък, който ще запази завинаги и ще му носи красиви спомени.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък за учител, класен ръдоводител и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 20.00%
35 00 лв
28 00 лв