Дървен сувенир с имена - Дървото на класа

Продуктов код wood-n12
5.00
794

Дървен сувенир с имена - Дървото на класа, лазерно изрязан, с директно отпечатани имена върху короната на дървото
Изработен от дървен материал
Гаранция на напечатаното изображение – 100 години.
Размери: 20х13см

4 поръчки за последните 13 часа
Желано име
Безплатно
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Мима Йорданова

Страхотно качество! Точни, коректни и любезни! Благодаря Ви за чудесното изпълнение!За пореден път се доказахте с професионализма си!Препоръчвам Ви!☺️

Radoslava Arsenova - Yordanova

Препоръчвам! Изключително качествена изработка, бърза доставка, коректно отношение,запомнящи се подаръци!

Йолина Николова

Много благодаря за топлото отношение и бързата изработка

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря!

Лилия Иванова

Много съм доволна! Препоръчвам с две ръце! Бързо и качествено изпълнение на поръчката!

Ani

Страхотни сааа❤

Evelina Mitrova

Персонално отношение към клиента, отлично качество на ниски цени, много подаръци и кратки срокове - за поредна година сме безкрайно доволни, че се доверихме на тях ♥️

Veronika Georgieva

Поръчах си календар А3 размер с шест снимки. Много съм доволна. Изпълниха поръчката бързо и точно. Всички баби и дядовци много се радват на големите снимки на внучетата си.

Даниела Стефанова

Останах много доволна! ☺️ Браво!

Йохана Иванова

Страхотни са за поредна година всички календари, джобни календарчета и ключодържатели. Правите цялото семейство много щастливи
Допълнителна информация

Какво представлява дървеният сувенир?

Този лазерно изрязан дървен сувенир е истински символ на един уникален клас и специалните моменти, споделени в училище. Съвместните моменти на учениците са ограничени във времето, но този сувенир ще ги напомня завинаги.

Сувенирът има формата на дърво, символ на растеж и развитие, както и на знанието, което учениците придобиват. В короната на дървото могат да бъдат изписани имената на всички ученици от класа, като това ги прави неотлъчима част от този уникален колектив. Корените на дървото представляват сърцето на класа, което пази спомените за обичаната учителка или учител. Този символен акцент подчертава важността на образованието и връзката между учител и ученик.

Изработката е изключително прецизна благодарение на лазерната технология, а изчистеният дизайн придава сувениру елегантен вид. Този сувенир не само представлява класа, но и оставя трайно впечатление и спомени от училищните години.

От какъв материал е изработен дървеният сувенир? 

Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на дървения сувенир за учител?

Височина: 20см.
Широчина: 13см.
*Изпраща се към вас с безплатна дървена стойка

За кого и за какъв повод е подходящ дървеният сувенир?

Изключително подходящ подарък за класен ръководител за завършване. Страхотен подарък за учител, с който да го очаровате на вашия абитуриентски бал. Направете подарък, който ще запази завинаги и ще му носи красиви спомени.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък за учител, класен ръдоводител и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
35 00 лв