Дървен сувенир с име - Поздравления!

Продуктов код wood-MS-11
5.00
794

Дървен сувенир за завършване.  
Лазерно изрязан, под формата на книга с име и година.
Изработен от дървен материал с директен УВ печат. 
Размери: 26х17см

*Името и годината може да запишете в полето "Желано име"

1 поръчка за последните 23 часа
Желано име
Безплатно
Цена:
29 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Евелина Ковачева-Чолакова

Супер качество ,за пръв път поръчвам,но съм очарована !Бързи и коректни!

Фросина Стоицова

Получих си календарите. Бързо и точно. Много са хубави, уникални са. Много Ви благодаря

Камелия Георгиева

За втори път поръчвам и съм много доволна!Точност и коректност!

Veronika Georgieva

Поръчах си календар А3 размер с шест снимки. Много съм доволна. Изпълниха поръчката бързо и точно. Всички баби и дядовци много се радват на големите снимки на внучетата си.

Събина Илиева

Прекрасни календари и всичко,благодарим!

Михаела Иванова

Получих поръчката си! Календарите са уникални сами по себе си! Много сме доволни, бих поръчвала всеки път от вас! Весели празници!

Silviya Karaboeva

Невероятни календари , освен нас ще зарадвам и моите най-близки хора ! Благодаря за бързото изпълнение и подаръците ! Пожелавам Ви много клиенти !

Галя Наско

Това хресвам

Ирена Неделчева

Благодаря ви за календарите! Чудесни са!

Ivangelina Angelova

Изключително много сме доволни! Бърза изработка, перфектно качество, повече от добра цена! С удоволствие и огромно доверие ще се възползваме отново от услугите ви! БЛАГОДАРИМ!
Допълнителна информация

Какво представлява дървеният сувенир?

Лазерно изрязаният дървен сувенир във формата на книга представлява изключително личен и значим подарък за абитуриенти. От едната страна на тази красива "книга" се намира нежна снимка, която улавя специален момент от тяхната учебна обиколка, съчетана със запис на годината на завършване и името на получателя. Тази детайлна персонализация прави всяка "книга" уникална и специална.

От другата страна на сувенира, се намира страхотно послание, което може да бъде избрано с голяма грижа, за да изрази пожеланията за бъдещето, вдъхновение и благословия към абитуриентите. Това послание ще служи като напомняне за тяхната учебна приключение и като мотивация за бъдещите им постижения.

Този уникален сувенир може да бъде персонализиран с името на абитуриента и годината на завършване, което го прави специален и незабравим подарък, който ще ги придружава през целия им живот. Той е символ на тяхната учебна постижение и началото на новия им път към успеха.

Поздравления!
Ти го направи! 

Лазерно изрязан сувенир в интересна, нестандартна форма с красив дизайн.
*Името и годината може да запишете в полето "Желано име"

От какъв материал е изработен дървеният сувенир? 

Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на дървения сувенир с име - Поздравления ?

Височина: 17см.
Широчина: 26см.

За кого и за какъв повод е подходящ дървеният сувенир?

Изключително подходящ подарък за син, подарък за дъщеря. Страхотен подарък за завършване, с който ще оставите много радост и прекрасен спомен. Този сувенир ще запази завинаги спомена и ще носи красиви емоции и спомени.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък за учител, класен ръдоводител и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. Може да видите други идеи за подарък

Цена:
29 90 лв