Дървен сувенир с послание за Цветница

Продуктов код MDF_682
5.00
794

Лазерно изрязано дървен сувенир с отпечатано послание за Цветница
Изработена от дървен материал
Гаранция на напечатаното изображение – 100 години.
Размер – 20х16 см
*Към дървения сувенир получавате безплатно индивидуална лазерно изрязана дървена стойка.

4 поръчки за последните 24 часа
Желана промяна
Каква да бъде промяната ?
Цена:
29 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Биси

Бърза доставка и страхотно качество

Nina Valcheva

Страхотни професионалисти, бързо и качествено обслужване. Много благодаря за прекрасните продукти.

Галина Тодорова

Благодаря ви, за прекрасните подаръци..Препоръчвам ви!

Елина Телбийска

Благодаря ви за прекрасните календари,отлично качество,цена и обслужване!!!

Megi Bozova-Kirova

Бързи и коректни! Всяка година си поръчвам календари и съм повече от доволна. Препоръчвам ги с две ръце ☺️ Благодаря Ви!

Elena Stefanova-Peneva

перфектна изработка на календари и подаръците към тях, толкова бърза доставка страшно много съм доволна уникални сте

Патриция Ангова

За втора година поръчваме от Вас с моя приятелка. Доволна съм догодина пак ще се възползвам от услугите Ви. Точни, бързи и коректни. Браво

Ася Димитрова Чуклева

За пореден път поръчвам от вас и съм изключително доволна! Благодаря ви!

Ivelina Valcheva

За първи път поръчвам от Вас и съм много доволна! Календарите са страхотни! Благодарим и за подаръците! Оставаме Ваши клиенти и занапред!

Stefany Nedelcheva

Тениската и чашката са невероятни! Уникални сте! Продължавайте да ни радвате с вашите прекрасни артикули!
Допълнителна информация

Прекрасен, цветен разкош, с който ще зарадвате ваш близък. Оставете незабравима следа в неговия дом...посланието ще "топли душата", а цветният стайлинг ще придават живот в дома му :)
Всеки елемент по сувенира е лазерно изрязаен, което позволява изработката на този интересен дизайн. Цветята по рамката на сувенира с детайлно изрязани по контур, които им придава един триизмерен вид. Сувенирът е изработен от дърво, прецизно лазерно изрязан  и пълноцветно напечатан. Гаранция за напечатаното изображение - 100 години живот!

Какво представлява дървен сувенир с послание за Цветница?

Празничният сувенир, който предлагаме за Цветница, е нежен и уникален начин да изразите своите чувства към вашия близък. Изработен с грижа и внимание към детайлите, този дървен сувенир е вдъхновен от красивия цветен разцвет, който символизира началото на пролетта.

Елементите на сувенира са изрязани с лазерна прецизност, което придава на дизайна изчистеност и хармония. Цветята, обграждащи рамката, са внимателно изрязани по контур, създавайки илюзията за тримерен облик. Създавайки живописна рамка, те обрамяват посланието в красиви нюанси на розово и зелено.

Изработеният от дърво, сувенир не само дарява топлина и уют, но и допринася за визуалния стайлинг на дома. Неговата нестандартна форма и изискан дизайн го правят истинска художествена творба, която може да се изложи на видно място.

Придруженото послание е като ласка за душата - специално и лично. Отразяващо вашите емоции и пожелания, то ще остане незабравимо спомен за вашия близък. И не само това - сувенирът е гаранция за дълготрайна радост. Напечатаното изображение е устойчиво и ще се радва на погледи в продължение на 100 години.

Този сувенир представлява не просто подарък, а истинска изява на вашия вкус и внимание към детайла. С него не просто дарявате красив предмет, а и историята на едно специално моментче, което ще пресъздава радостта и усмивката на вашето обичано момиче.

Текст:
Ние не можем без цветята,
те правят животът ни весел,
пъстър, чист, красив.
Така и аз не мога без теб, цвете мое!
Честит имен ден!

От какъв материал е изработен сувенирът с послание за Цветница? 

Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на дървеният сувенир?

Височина: 16см.
Широчина: 20см.
*Изпраща се към вас с безплатна дървена стойка

За кого и за какъв повод е подходящ дървеният сувенир?

Този изящен дървен сувенир е идеален подарък за Цветница, подходящ за всяко възрастово поколение. Онези, които обичат красивото и уникално, ще оценят този дизайн. Той е подходящ за приятели, семейство и партньори, които искат да споделят вълнението от пролетния празник. Сувенирът с послание "топли душата" и цветният стайлинг го правят прекрасен избор за всички, които търсят нещо специално и значимо.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
29 00 лв