Картина-пъзел - Завинаги до теб

Продуктов код pz-01
5.00
794

Картина-пъзел - Завинаги до теб
Изработена от дървен материал.
Желание от вас снимки може да приложите с натискане на бутона "Файл за печат"
Необходими са 9 снимки в малко по-далечен план. По възможност да Не бъдат тип "Селфи"

 

4 поръчки за последните 23 часа
Добави снимка тук
Цена:
39 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Maria Ivanova

Препоръчвам с две ръце! Съобразителност с желанието на клиента - получих това, което исках! Бързи, точни и коректни! Бъдете здрави и продължавайте да радвате хората!

Десислава Банска

Безкрайно доволна съм, благодаря Ви от сърце! Пуснах поръчката си доста късно, беше обработена много бързо, останах приятно изненадана и от подаръците които получих!!!

Даниела Трифонова

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване! Календарите са страхотни, за пета поредна година използвам вашите услуги.

Стелианна Христова

Изпълниха поръчката ми за един ден,на другия си я получих!

Елина Телбийска

Благодаря ви за прекрасните календари,отлично качество,цена и обслужване!!!

Niki Mitova

:) Страхотно отношение и изработка :) Препоръчвам

Божанка Божикова

Благодаря ви много за страхотните календари. Отново доказахте своя професионализъм. Желая ви успех на целия ви екип за да продължите да радвате хората с вашите неща. :)

Katya Choban

Страхотни календари! Доволна съм . Благодаря ви!

Elina Kostadinova Ilieva

Получих моите календари. Много съм доволна и благодаря много за подаръка ☺️ Успех

Beti Sotirova

Препоръчвам.За втора година поръчвам и съм изключително доволна. СТРАХОТНИ СТЕ ❤❤❤
Допълнителна информация

Защо тази картина е специална?

Тази уникална картина-пъзел "Завинаги до теб" е изработена от дървен материал и представлява изключително нежен и красив начин да зарадвате ваш любим човек. Този подарък не е просто предмет, това е истински жест, който докосва сърцето и носи специална емоция.

Картината се състои от 9 отделни пъзел части, които можете да подредите заедно с вашия любим човек, създавайки тази уникална картината "Завинаги до теб". Тя е символ на връзката ви и споделените моменти.

Чрез специалната рамка, ваши любими снимки могат да заемат своето важно място във вашия дом, носейки красиви емоции и усмивки всеки ден. Тази картината-пъзел е чудесна идея за подарък при всякакъв повод - рожден ден, имен ден, Коледа, Свети Валентин, годишнина или дори като спонтанна изненада.

С нея можете да изненадате вашата любима или любим, съпруга или любимата жена, и да им покажете колко специални са за вас. "Завинаги до теб" е не просто подарък, а пъзел от емоции и обич, който ще бъде запомнен завинаги.

Какъв е размерът на рамката?

Размерът е: 32 х 32 см.
Включва 9 елемента, всеки от които се изработва с ваша снимка.

Как се отпечатва изображението? 

Снимките се отпечатват директно върху дървото посредством Директен УВ печат.

Какви снимки да изберем?

Снимките трябва да бъдат в малко по-далечен план, хората/обектите/ да бъдат центрирани, около тях да има фон, за да имаме възможност да изрежем и позиционираме снимките в отделните парчета от пъзела. Снимките тип "селфи" не са подходящи за този артикул, тъй като при тях се снима в много близък план. При селфи снимките е невъзможно снимката да бъде изрязана в нестандартна форма, каквото е при този пъзел.

Необходими са 9 снимки.

Какви други предимства има Картината-пъзел?

9 отделни пъзел части, които може да подредите заедно с любимия човек
Чрез тази рамка вашите любими снимки, могат да заемат своето важно място във вашия дом и да ви зареждат с красиви емоции и усмивки всеки ден.

За кого и за какъв повод е подходяща?

Картината пъзел е чудесна идея за подарък за рожден ден, имен ден, Коледа, Свети Валентин, годишнина, специален повод или като спонтанна изненада.Тази уникална картина е отличен начин да изразите своята обич и привързаност към вашето сърце и душевно сродство.

Защо да поръчате от нас?

Винаги и всичко изработваме с любов… И да, знаем, че ще бъдете щастливи от направената покупка, защото частица от нашата положителна енергия присъства във всеки наш артикул. Тази енергия винаги ще бъде с вас и във вашите домове ???? А това е част от нашата мисия!

Цена:
39 90 лв