Картина върху дърво от 3 части

Продуктов код wood-sg
5.00
794

Гаранция на напечатаното изображение – 100 години.
Размер на плочката 21/29см
За да направите поръчка, прикачете желаната  от вас снимка чрез бутона “Добави файл” .
Печатът е директно върху дървото, без използване на бяла подложка, за да изпъкват максимално детайлите на дървото. 

3 поръчки за последните 3 часа
Добави снимка тук
Цена:
59 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Десислава Панайотова

Изключителен професионализъм! Поздравления! За един ден ми изпълниха поръчката и ми я изпратиха, понеже ми трябваше за следващият ден! Качеството също е много добро!

Биляна

Много съм доволна!

Здравка Иванова

Бърза и професионална изработка! Благодаря Ви за радостта, с която ни дарихте!

Velislava Tsvetkova

Детските календари са страхотни, както и подаръците, които получихме към тях. Благодаря!

Seyhan Yusuf

Календарите са страхотни както и подаръците. Благодарности

Борислава Маркова

Много благодаря за бързото изработване на календарите и тази година, както и за подаръците към тях. Отново са страхотни и качествени. Бъдете все така добри в работата и коректни към нас клиентите и ни радвайте още повече с всяка изминала година!

Мария Паскалева

Страхотни календари получихме! Поръчката беше изпълнена изключително бързо, коректно и качествено. Страхотни сте! Определено ще се възползваме от услугите Ви и за бъдещи празници!

Violeta Nikolova

Благодаря Art-gift за нашето Коледно боди! Надминахте очакванията ми за дизайн и срок за изпълнение! Светли празници Ви желая!

Albena Dimitrova

Страхотно качество,бърза доставка.Благодаря

Radoslava Tsvetanska

Искам да благодаря за страхотните календари, които изработихте за нас! Изключително качество и коректност на много добра цена! Благодаря и за подаръците - малки календарчета и ключодържател! Много успехи през Новата година!
Допълнителна информация

Изключително интересен и оригиналн сувенир, подходящ за подарък или за декорация на дома ви. Печатът се прави директно върху дървото, без използване на бяла подложка, за да изпъкват максимално детайлите на дървото. От задната страна на сувенира се поставя въженце за закачане на стена. 
Добре е снимката за тази картина да бъде с по-висока резолюция. Не е препоръчително да се използват снимки, които са теглени или препрашани през Фейсбук, Месинджър или Вайбър, тъй като там се нарушава качеството и картината няма да изглежда чиста. 

Какво представлява картината на дърво?

Картината представлява три отделни дървени плоскости, които са разделени леко една от друга. Изработва се в хоризонтален вариант, за което е необходимо и да изпратите хоризонтална снимка. При вертикалните снимки ще се наложи изрязване на изображението и то няма да се вижда в абсолютната си цялост.

От какъв материал е изработена картината на дърво? 

Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на картината на дърво от 3 части?

Височина: 21см.
Широчина 29см.
*Изпраща се към вас с въженце за закачане на стена

Какво представлява картината на дърво?

Картината представлява три отделни дървени плоскости, които са разделени леко една от друга. Изработва се в хоризонтален вариант, за което е необходимо и да изпратите хоризонтална снимка. При вертикалните снимки ще се наложи изрязване на изображението и то няма да се вижда в абсолютната си цялост.

За кого и за какъв повод е подходяща картината на дърво от 3 части?

Изключително подходящ подарък за Свети Валентин, за годишнина, Коледа, Рожден ден, Имен ден, Сватба, Кръщене или друг специален повод за вас и вашите любими хора. Направете празниците с любимите ви хора изключително специални и покажете любовта си към вашите близки. Направете подарък на любима, жена, или съпруга, за баба, за дядо, за съпруг, приятел или дори сами за себе си. 

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

 

Цена:
59 00 лв