Warning: session_start(): open(/home/artgift/tmp/sess_7c41a752ed7815e3f04ca366d45f523a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/artgift/public_html/index.php on line 4

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /home/artgift/tmp) in /home/artgift/public_html/index.php on line 4

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/artgift/public_html/index.php:4) in /home/artgift/public_html/index.php on line 5
Картина на дърво – Приятелко, Винаги Помни със снимка, подарък за приятелка | Дървени сувенири

Картина на дърво – Приятелко, Винаги Помни със снимка

Код wood-sg19
5.00
796
За да направите поръчка, прикачете желаната  от вас снимка чрез бутона “Файл за печат” .
Гаранция на напечатаното изображение – 100 години.
Размер на плочката 20/15см
*Към дървения сувенир получавате безплатно индивидуална лазерно изрязана дървена стойка.
4 поръчки за последните 22 часа
Добави снимка тук
Цена:
29 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява картината от дърво?

Дървената картина с послание за най-добрата приятелка е уникален артикул, съчетаващ в себе си висококачествен печат и старинен дървен материал, представляващ един страхотен и "вечен" подарък. Това изкусително произведение излъчва топлина и придава уют на всеки дом, където би било изложено.

С нежни думи, отпечатани директно върху дървото, тази картина носи в себе си силата на приятелството и специалните моменти, които сте споделили. Тя е не само чудесен акцент в интериора, но и израз на вашата признателност и обич към най-добрата си приятелка.

Този артикул е идеален за съхранение на спомени и за създаване на красива атмосфера в дома ви. Всеки поглед към него ще ви напомня за вашето специално приятелство и връзката, която споделяте. Нестандартният подарък със сигурност ще извика усмивки и щастливи моменти.

Изключително подходящ подарък за приятел, а защо не и няколко приятелки :) Картината от дърво с послание за приятелка е подходящ подарък за рожден ден, подарък за 8-ми Март, подарък за имен ден.
Посланието може да бъде променено по ваше желание, като това ще оскъпи първоначалната цена. Моля, консултирайте се с наш оператор.

А посланието ще докосне съцето на вашата приятелка:
"Скъпа приятелко,
винаги помни:
Че заради теб се смея по-силно,
плача по-малко,
и съм щастлива много повече!
Благодаря ти, че винаги си до мен
и не забравяй, че и аз винаги ще съм до теб!"

От какъв материал е изработена картината? 

Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на картината на дърво – Приятелко, Винаги Помни...?

Височина: 20см.
Широчина 15 см.
Към дървения сувенир получавате подарък индивидуална лазерно изрязана дървена стойка.

Защо да поръчате от нас? 

Приятелките са като наши сестри, те знаят всичките ни тайни, споделят и хубавите, и лошите моменти с нас. За това винаги заслужават да бъдат изненадани с подарък за приятелка, който ще бъде още един красив символ на вашето приятелство. Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и я зареждаме с много позитивна енергия и усмивки, които несъмнено ще бъдат усетени от вашата невероятна приятелка.

Цена:
29 90 лв