Картина на дърво – Скъпа приятелко

Код wood-sg20
5.00
802
Дървен сувенир с послание за приятелка + подарък дървена стойка.
Размер на плочката 20/15см
*Към дървения сувенир получавате безплатно индивидуална лазерно изрязана дървена стойка.
3 поръчки за последните 15 часа
Отстъпка: - 20.00%
29 90 лв
23 92 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява картината от дърво -подарък за теб Скъпа приятелко?

Лазерно изрязан дървен сувенир, изрязан в правоъгълна форма с отпечатан върху него дизайн, предложен в сайта. Дизайнът е авторски. Ако желаете да направите картината персонална с ваша снимка, е необходимо да ни предоставите снимка, като преди изработка дизайнер я оформя и позиционира. За този дървен сувенир е необходима вертикална снимка. Ако приложите хоризонтална от двете страни/ляво и дясно/, трябва да има фон или обекти, които позволявате да изрежем. Така ще имаме възможност да кропнем снимката в подходящия за сувенира размер.  Изключително подходящ подарък за приятелка, а защо не и няколко приятелки :) Картината от дърво с послание за приятелка е подходящ подарък за рожден ден, подарък за 8-ми Март, подарък за имен ден.
Посланието може да бъде променено по ваше желание, като това ще оскъпи първоначалната цена. Моля, консултирайте се с наш оператор.Дървена картина с послание "Скъпа приятелко" - мил и нежен текст, който ще докосне сърцето на вашата най-вярна приятелка. С този подарък не само ще я впечатлите, но ще я накарате да се чувства специална /каквато е тя за вас/. Дизайнът е отпечатан върху дървен материал. Дървото е естествен материал, който успокоява нервната система, действа благоприятно на емоционалното състояние на човека и не на последно място - подаръкът се превръща във вечен. Подарявайки дървен сувенир вие си гарантирате подарък, който ще съществува поне 100 години.  Високото качество на печат + старинния материал са една страхотна комбинация, която е подходяща за декорация на всеки дом. Създайте си спомени и ги запазете, създайте красива атмосфера във вашия дом :) Артикулът е много подходящ и за подарък. Сигурни сме, че ще създадете хубава емоция и нестандартният подарък ще стане любим сувенир и на този, за който е предназначен :)

А посланието ще докосне съцето на вашата приятелка:
"Скъпа приятелко,
винаги помни:
Че заради теб се смея по-силно,
плача по-малко,
и съм щастлива много повече!
Ти си тази, която винаги превръща пътя в приключение,
тази която прави всеки мой ден специален!
Благодаря ти за вдъхновението,
доверието, обичта,
но най-много ти благодаря,
че винаги си до мен!
И никога не забравяй, че и аз винаги ще съм до теб!

От какъв материал е изработена картината? 

Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Възможна ли е промяна в цвета на косата при картина от дърво - Скъпа приятелко?

Да, възможна е промяна. Има възможност двете момичета да са с еднакъв или различен цвят коса.

Какъв е размерът на картина на дърво – Скъпа приятелко?

Височина: 20см.
Широчина 15 см.
Към дървения сувенир получавате подарък индивидуална лазерно изрязана дървена стойка.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. 

Отстъпка: - 20.00%
29 90 лв
23 92 лв