Картина на дърво - До края на света

Код wood-sg38
5.00
694

Картина на дърво - Избирам теб
Изработена от дървен материал
Гаранция на напечатаното изображение – 100 години.
Размер на плочката 20/14см
Имена и дата, може да запишете в полето "Желано име" и "Желана дата".
*Към дървения сувенир получавате безплатно индивидуална лазерно изрязана дървена стойка.

5 поръчки за последните 20 часа
Файл за печат
Желана дата
Отстъпка: - 20.00%
29 00 лв
23 20 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява картината на дърво До края на света?

Тази креативна дървена картина е идеален начин да запечатате и споделите специални моменти. С размери 20/14 см, тя предлага интимен, но впечатляващ начин да изразите своите чувства. Картината е украсена с три персонализирани снимки, които изобразяват незабравими моменти, и е допълнена с романтично послание, което допълнително подчертава личната връзка и любовта между партньорите. Посланието "С теб, Любов моя, бих отишъл накрая на света!" добавя емоционален оттенък и прави тази картина наистина уникален и ценен подарък за всякакви поводи като Свети Валентин, годишнина или просто като знак на обич и признателност.

Текст:
С теб, Любов моя, бих отишъл накрая на света!

От какъв материал е изработена картината на дърво? 

Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на картината на дърво - До края на света?

Височина: 20см.
Широчина 14см.
*Изпраща се към вас с дървена стойка

За кого и за какъв повод е подходяща картината До края на света?

Изключително интересна и оригинална идея за подарък за Свети Валентин или за годишнина от първата ви среща или друг специален повод за вас и вашия любим човек. Направете всеки ден специален и покажете любовта си към вашата половинка. Направете подарък на любимата жена, или подарък за него - вашият обичан съпруг и любим.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. За още идеи за подаръци от Арт Гифт можете да разгледате нашия каталог и да изберете най-добрата комбинация.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 20.00%
29 00 лв
23 20 лв