Картина на дърво за дъщеря Вечна връзка

Код wood-sg33
5.00
802

Картина на дърво с послание за дъщеря от майка
Изработена от дървен материал
Гаранция на напечатаното изображение – 100 години.
Размер на плочката 20/15см
*Към дървения сувенир получавате безплатно индивидуална лазерно изрязана дървена стойка.

3 поръчки за последните 6 часа
Цена:
29 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Картината на дърво с послание за дъщеря от мама е изключително вълнуващ и емоционален подарък, който носи дълготрайни спомени. Изработена е от висококачествен дървен материа.
Тази уникална плочка представлява комбинация от изкуство и сувенир. С гаранция на напечатаното изображение 100 години. 

От какъв материал е изработена картината на дърво? 

Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на картина на дърво за дъщеря "Вечна връзка"?

Височина: 20см.
Широчина 15см.
*Изпраща се към вас с дървена стойка

Какво представлява картината на дърво?

Картината е дискретна, но изпълнена с изящество и качество. UV печатът придава на изображението наситени цветове и детайли, които оживяват на повърхността на дървото. Тази картина на дърво се превръща във визуално изкушение, докато посланието за дъщеря подчертава нежността и значимостта на тази връзка.

За кого и за какъв повод е подходяща картината на дърво за дъщеря "Вечна връзка"?

Картината на дърво за дъщеря с послание "Вечна връзка" е подходяща за специални поводи като подарък за рожден ден или подарък за имен ден, тя е символ на безкрайната любов и подкрепа, която майката изпитва към дъщеря си. Това е не само подарък, но и вечно напомняне за връзката между тях, което я прави несравнимо ценен и особен.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. Още наши предпожения за идеи за подарък може да видите тук.

Цена:
29 00 лв