Картина на дърво лъв с послание

Код wood-sg12
5.00
802

Картина на дърво лъв с мотивиращо послание.
Един уникален и запомнящ се подарък, който ще се превърне в любим сувенир.
Размери на картината : 26 х 30см.
Изработена от дървен материал
Гаранция на напечатаното изображение – 100 години.
*Към дървения сувенир получавате безплатно индивидуална лазерно изрязана дървена стойка.

3 поръчки за последните 24 часа
Отстъпка: - 20.00%
35 00 лв
28 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява картината на дърво?

Картината на дърво, изобразяваща лъвска глава, е не само изкуство, но и източник на вдъхновение. Този мощен символ на сила и увереност ни напомня да бъдем смели и несгъваеми пред предизвикателствата на живота. Лазерната изрязана дървена текстура придава на образа реалистичен и изящен вид.

Под формата на тази лъвска глава съдържа се и едно важно послание: "Смелостта в теб - ключът към постиженията." Този кратък мотивиращ текст ни насърчава да се държим с гордост и увереност във всичко, което правим. Нека тази картина ни напомни, че дори в най-трудните моменти, ние можем да бъдем като лъвове - смели и готови да се изправим срещу всяко предизвикателство.

Тази изящна дървена картина ще ви поддържа мотивирани и напомня, че вие сте силни и способни да постигнете всичко, което си поставите за цел.

Текст:
Само смелите дръзват
да живеят различно.

От какъв материал е изработена картината на дърво? 

Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на картината на дърво Лъв?

Височина: 30см.
Широчина 26см.
*Изпраща се към вас с дървена стойка

За кого и за какъв повод е подходяща картината лъв?

Изключително подходящ подарък за Юбилей, за Рожден ден, имен ден или друг специален повод за ваш приятел/приятелка, за мъж, за жена, за колега или друг ваш близък. Направете всеки ден специален и покажете любовта си към любимите ви хора.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Отстъпка: - 20.00%
35 00 лв
28 00 лв