Картина на дърво - Моето сега и завинаги

Код wood-sg17
5.00
796

Картина на дърво с ваша снимка - Моето сега и завинаги
Изработена от дървен материал
Гаранция на напечатаното изображение – 100 години.
Размер на плочката 20/15см
За да направите поръчка, прикачете желаната  от вас снимка чрез бутона “Добави файл” .
*Към дървения сувенир получавате безплатно индивидуална лазерно изрязана дървена стойка.

1 поръчка за последните 18 часа
Добави снимка тук
Цена:
29 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява картината на дърво Моето сега и завинаги?

"Моето сега и завинаги" е нежно изработена дървена фоторамка, която разказва историята на вашата безкрайна любов. На фона на този умиротворяващ нюанс на нежен син се изрисуват златисти елементи, създавайки вълшебна атмосфера от топлина и уют.

В центъра на картината се намира вашата обща специална снимка, изобразяваща незабравими моменти. Тази вертикална снимка придава живот и дълбочина на моментите, които споделяте.

Но това не е всичко. Под снимката се разстила красиво послание, което нежно и искрено изразява вашия безкрайен обич и благодарност към вашия любим човек. Словата ви се отпечатват върху дървената основа, запечатвайки тяхната вечна връзка.

Тази картината на дърво не е просто декорация, а емблема на вашата непрекъсната и силна свързаност. Тя е напомняне за моментите, които сте изживели заедно, и обещание за моментите, които ще прекарате заедно в бъдещето. "Моето сега и завинаги" е израз на вашия любовен епос, запечатан в дърво и в сърцата на вас двамата.

Текст:
На моя любим
Ти си моето сега и завинаги,
моят най-добър приятел
МОЕТО ВСИЧКО
Само, ако можех да върна времето назад...
щях да те срещна по-рано,
за да мога да те обичам
по-дълго време!

От какъв материал е изработена картината на дърво? 

Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на картината на дърво - Моето сега и завинаги?

Височина: 20см.
Широчина 15см.
*Изпраща се към вас с дървена стойка

За кого и за какъв повод е подходяща картината Моето сега и завинаги?

Изключително подходящ подарък за мъж за Свети Валентин, за годишнина, Рожден ден, имен ден или друг специален повод за вас и вашия любим човек. Направете всеки ден специален и покажете любовта си към вашата половинка. Направете подарък на любима, жена, или подарък за него - съпруг, любим.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
29 00 лв