Картина на дърво - Правилата на баба

Код wood-sg22
5.00
802

Картина на дърво - Правилата на баба
Изработена от дървен материал
Гаранция на напечатаното изображение – 100 години.
Размер на плочката 20/15см
*Към дървения сувенир получавате безплатно подарък индивидуална лазерно изрязана дървена стойка.

5 поръчки за последните 24 часа
Цена:
29 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява картината на дърво?

Тази картина на дърво - "Правилата на баба" е уникален подарък, който носи в себе си специалната магия на бабите и тяхната мъдрост. Този лазерно изрязан дървен сувенир, под формата на правоъгълник, е истинско произведение на изкуството, което въплъщава в себе си ценни уроци и наставления, които баба може да предаде на своите внуци.

На фона на дървения фон се разпръскват различни шрифтове, образувайки текст, който обхваща различни "правила" на баба. Този текст е като сборник от мъдрости и наставления, които бабата обича да споделя със своите внуци. Изображението на баба, държейки ръка на своите внуци, добавя уют и топлина на този чудесен сувенир.

Тази картина на дърво не само е красиво изработена, но и има дълбок смисъл и емоционална стойност. Тя е напомняне за връзката между баба и внуците и за важността на уроците и опита, които баба може да предаде на следващите поколения. Този подарък е специален начин да изразите обичта и уважението си към бабата си и да й покажете, че цените нейните "правила" и мъдрост.


Текст на картината:
Правилата на баба
1. Щом внуците са при мен,
ще ги глезя колкото и както искам!
2.Всичко, което баба е сготвила
трябва да бъде изядено!
3. Ако мама и тате кажат не,
попитай баба!
4. Когато баба си гледа сериала,
си играете сами!
5. Ако ще играете навън,
се обличате както баба каже...
Защото баба знае най-добре!
6. При баба прегръдките
са задължителни!
7. Каквото се случи при баба,
си остава при баба.

От какъв материал е изработена картината на дърво? 

Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на картината на дърво - Правилата на баба?

Височина: 20см.
Широчина 15см.
*Изпраща се към вас с дървена стойка

За кого и за какъв повод е подходящо да се подари картината на дърво - Правилата на баба?

Изключително подходящ подарък за Осми март, за рожден ден, имен ден, Коледа или друг специален празник на баба. Освен, че ще бъде изненадата, със сигурно ще подарите и много усмивки и емоции с този уникален подарък за баба. А всички знаем, че най-добрите баби, заслужават най-хубавите подаръци.  Дори не е нужен повод, за да покажете на своята баба, че е обичана и ценена, направете дори обикновения ден специален.

Защо да поръчате персонализиран подарък от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. 

Цена:
29 00 лв