Картина на дърво с послание и снимка

Код wood-sg03
5.00
694

Картина на дърво с послание и снимка - На моя любим
Гаранция на напечатаното изображение – 100 години.
Размер на плочката 21/14см
Запишете вашите имена и дата в полето "Желано име".
За да направите поръчка, прикачете желаната  от вас снимка чрез бутона “Добави файл” .
*Към дървения сувенир получавате безплатно индивидуална лазерно изрязана дървена стойка.

1 поръчка за последните 10 часа
Добави желано име
Безплатно
Добави снимка тук
Цена:
29 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява картината на дърво?

Дървената фоторамка с послание е изключително специален и персонализиран подарък, предназначен специално за вашия любим мъж. Тя представлява съвършената комбинация между изкуство и спомен, която ще го впечатли и разчувства.

На тази уникална картина от дърво се преплитат два важни елемента - вашето послание и вашият общ снимък. Дизайнът е съчетание от минимализъм и елегантност, приличащ на текстурирана дървена повърхност. Но това, което я прави толкова специална, е посланието, което можете да споделите с любимия си човек. Този момент от лична нежност и израз на любов ще остане запечатан в сърцата ви завинаги.

Снимката, отпечатана директно върху дървото, придава на рамката живот и истинска стойност. Този метод на печат съчетан с качествените материали гарантира, че вашата снимка ще изглежда ярко и живо през годините.

Добавете имената си, както и специалната дата, и тази дървена фоторамка с послание се превръща в изключителен символ на вашата любов и съучастие. Тя ще подчертае важността на специалния момент, който споделяте с любимия си мъж, и ще му напомни за вашата безкрайна обич всеки ден. Този подарък е истинско произведение на изкуството, което остава вечен и ценен спомен за връзката ви.
Текст:
На моя любим
Обичам те днес, ще т обичам и утре.
Аз имам нужда от теб!
Където и да отидеш, аз идвам с теб,
където и да останеш, оставам до теб!
Обичам те!
Таня и Иван
14.02.2022г.

*Имената и датата се записват от вас в полето "желано име"

От какъв материал е изработена картината на дърво? 

Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на картината на дърво - На моя любим?

Височина: 21см.
Широчина 14см.
*Изпраща се към вас с дървена стойка

За кого и за какъв повод е подходяща картината На моя любим?

Изключително подходящ подарък за Свети Валентин или оригинален подарък за годишнина с вашият любим. Но също така е и подходяща изненада, с която да подарите мъничко любов дори без специален повод или събитие. Ако пък е предсназначена за важно събитие, то със сигурност можете да направите този Свети Валентин изключително специален и да покажете любовта си към вашата половинка по един по-различен начин. Направете подарък на своя съпруг, любим.

Защо да поръчате от нас? 

Персоналният подарък със снимка е най-любимият подарък на всеки. Когато видите своето име и снимка, отпечатана върху красивия дървен сувенир със сигурност ще се почувствате специални и ценени. Ние от Арт Гифт изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.
ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
29 00 лв