Картина на дърво с 2 снимки и послание- Любов

Код wood-sg18
5.00
802

Картина на дърво с 2 снимки и послание- Любов
Изработена от дървен материал
Гаранция на напечатаното изображение – 100 години.
Размер на плочката 20/15см
За да направите поръчка, прикачете желаните от вас снимки чрез бутона “Добави файл” .
*Към дървения сувенир получавате безплатно индивидуална лазерно изрязана дървена стойка.

4 поръчки за последните 1 часа
Добави снимка тук
Цена:
29 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява картината на дърво?

Тази дървена фоторамка съчетава елегантността на природния материал с нежността на вашия посланието към вашия любим човек. На заден план на рамката има нежен розов фон, който придава нежно настроение на цялата композиция.

Две снимки, една хоризонтална и една вертикална, са отпечатани директно върху дървената основа на рамката. Това придава на вашите специални моменти забележителна дълготрайност и уникалност.

Най-сърцето на тази фоторамка е сърце, в което е изписано вашето нежно послание към вашия любим човек. Този символ на любовта ви напомня на него или нея колко специален/на сте в живота му/й. С тази рамка можете да споделите вашите най-важни и запомнящи се моменти и да ги възприемете като нещо, което ще съхранявате вечно.

Тази дървена фоторамка е идеален подарък, който обединява красотата на изкуството, практичността на рамката за снимки и магията на вашето лично послание. Нека тя бъде символ на вашата специална връзка и съхранява вашия връзка в сърцата на вас и вашия любим човек завинаги.


Ако любовта ми към теб, 
можеше да се измери...
То тя щеше да е:
По-сладка от най-сладкия мед,
по-дълбока от най-дълбокото море,
по-чиста от пролетна роса,
по-голяма от Вселената...
Обичам те!

От какъв материал е изработена картината на дърво? 

Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на картината на дърво - Любов?

Височина: 20см.
Широчина 15см.
*Изпраща се към вас с дървена стойка

За кого и за какъв повод е подходящо да подарите картината с 2 снимки Любов?

Изключително подходящ подарък за Свети Валентин, подарък за годишнина, подарък за Рожден ден, имен ден или друг специален повод за вас и вашия любим човек. Направете всеки ден специален и покажете любовта си към вашата половинка. Направете подарък на любима, подарък за жена, или подарък за него - съпруг, любим.

Защо да поръчате персонализиран подарък от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го

Цена:
29 00 лв