Картина на дърво - Ти и Аз

Код wood-sg16
5.00
796

Картина с ваша снимка и послание на дърво - Ти и Аз
Изработена от дървен материал
Гаранция на напечатаното изображение – 100 години.
Размер на плочката 20/15см
За да направите поръчка, прикачете желаната  от вас снимка чрез бутона “Добави файл” .
*Към дървения сувенир получавате безплатно индивидуална лазерно изрязана дървена стойка.

1 поръчка за последните 19 часа
Добави снимка тук
Цена:
29 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява картината на дърво?

"Ти и Аз" е творение на изкуството, което въплъщава връзката и специалните моменти, които споделяте с вашия любим човек. Тази уникална дървена фоторамка представя нежен син фон, който придава спокойствие и хармония на изображението. В центъра на картината се намира вертикална снимка на вас двамата, зачертавайки вашата близка връзка и връзка.

Но това изкуство става още по-специално с красивото послание, написано със сърце, което е вградено върху дървената основа. Тази нежна история, изразена в думи, придава на картината дълбочина и значение. Вашите чувства и обич към любимия човек се изразяват чрез този замислен и индивидуален начин на изкуство.

"Ти и Аз" е не просто картината на една моментална фотография, а по-скоро уникално изражение на вашата връзка и връзката между вас. Тя ви напомня за специалните моменти, които сте споделили и продължавате да споделяте, като ви вдъхновява да ги цените още повече във времето, което идва.

Текст:
В деня, когато те срещнах, 
намерих липсващата част от мен.
Обичам те,
ти ме направи по-добър човек...
Ние сме едно цяло
Ти и Аз
Винаги ще съм до теб,
за да те подкрепям, да те 
разсмивам, когато си тъжен,
за да бъда най-добрия ти
приятел и твой спътник
в живота...
Заедно можем всичко!

От какъв материал е изработена картината на дърво? 

Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на картината на дърво - Ти и Аз?

Височина: 20см.
Широчина 15см.
*Изпраща се към вас с дървена стойка

За кого и за какъв повод е подходяща картината Ти и Аз?

Изключително подходящ подарък за Свети Валентин, подарък за за годишнина, подарък за Рожден ден, имен ден или друг специален повод за вас и вашия любим човек. Направете всеки ден специален и покажете любовта си към вашата половинка. Направете подарък на любима, подарък за жена, или подарък за него - съпруг, любим.

Защо да поръчате изработка на подарък от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. 

Цена:
29 00 лв