Картина на дърво – Best Friends | Подарък за приятелка | Дървени сувенири

Картина на дърво – Best Friends

Продуктов код wood-sg21
5.00
778
В полето "желано име", може да запишете вашите имена.
Гаранция на напечатаното изображение – 100 години.
Размер на плочката 20/15см
*Към дървения сувенир получавате безплатно индивидуална лазерно изрязана дървена стойка.
1 поръчка за последните 21 часа
Желано име
Безплатно
Отстъпка: - 15.00%
29 90 лв
25 42 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Maria Stoqnova

Уникални календари. Страхотно обслужване, отношение към клиента и комуникация. Бърза доставка. Благодаря Ви. Препоръчвам с две ръце!!! Няма да съжалявате за избора!

Ивана христова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Lily Kostadinova

Изработката е страхотна, много бърза и точно така,както я исках! Препоръчвам с две ръце -

Daniela Ivanova

Висококачествено изпълнение и добро съотношение цена-качество

Daniela Koevska

Изключително съм доволна от изработката на календарите. Препоръчвам и отново ще се възползвам от услугите ви :)

Нора Василева

Получихме страхотни календари. Поръчката ни се изработи супер бързо. Много сме доволни от крайния продукт. Хората са коректни и мили :)

Velina Mavrodinova-Petrova

Вече за втора година се доверяваме на Art-Gift за изработка на календари със снимка на децата ни. И тази година не ни разочароваха - календарите са с високо качество, изработката е чудесна, а изпълнението - експресно. Подаръците, които получихме от тях към поръчката също са великолепни! Благодарим!

Беатрис Спасова

Уникални и точни, Благодаря от сърце за прекрасния подарък

Светломира Тодорова

Страхотна изработка! Коректно и бързо изпълнение!

Деница Стоянова-Хаджиева

Бързи и коректни, а календарите, които получихме, са със страхотно качество! И освен отстъпка от цената, имаме и стрaхотен бонус :)
Допълнителна информация

Какво представлява Картина на дърво – Best Friends?

Лазерно изрязан дървен сувенир, изрязан в правоъгълна форма с отпечатан върху него дизайна, предложен в сайта. Дизайнът е авторски. Снимката се предоставя от клиента, като преди изработка дизайнер я оформя и позиционира. За този дървен сувенир е необходима вертикална снимка. Ако приложите хоризонтална от двете страни/ляво и дясно/, трябва да има фон или обекти, които позволявате да изрежем. Така ще имаме възможност да кропнем снимката в подходящия за сувенира размер.  Изключително подходящ подарък за приятел, а защо не и няколко приятелки :) Картината от дърво с послание за приятелка е подходящ подарък за рожден ден, подарък за 8-ми Март, подарък за имен ден.
Посланието може да бъде променено по ваше желание, като това ще оскъпи първоначалната цена. Моля, консултирайте се с наш оператор.
Дървена картина с послание "Best Frinds" - нежен дизайн в успокояващи цветове, израз на топлите чувства, таящи две най-добри приятелки една към друга. Какъв по-мил жест от това? С този подарък ще оставите траен отпечатък в съзнанието на вашата приятелка.  Картината от дърво Best Friends освен символика, ще донесе и свежо настроение във вашия дом. Бихте могли да я съчетаете много добре с всеки тип мебел. Артикулът е подходящ за подарък. 
А посланието ще докосне съцето на вашата приятелка:
"Един приятел може да промени целия ти свят" - едно изречение, а в себе си има толкова много смисъл! Едно изречение, а то значи толкова много.....

От какъв материал е изработена Картина на дърво – Best Friends? 

Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Възможна ли е промяна в цвета на косата при Картина на дърво – Best Friends?

Да, възможна е промяна. Има възможност двете момичета да са с еднакъв или различен цвят коса.

Какъв е размерът на Картина на дърво – Best Friends?

Височина: 20см.
Широчина 15 см.
Към дървения сувенир получавате подарък индивидуална лазерно изрязана дървена стойка.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. 

Отстъпка: - 15.00%
29 90 лв
25 42 лв