Картина на дърво – Best Friends

Код wood-sg21
5.00
802
В полето "желано име", може да запишете вашите имена.
Гаранция на напечатаното изображение – 100 години.
Размер на плочката 20/15см
*Към дървения сувенир получавате безплатно индивидуална лазерно изрязана дървена стойка.
3 поръчки за последните 14 часа
Желано име
Безплатно
Отстъпка: - 20.00%
29 90 лв
23 92 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява Картина на дърво – Best Friends?

Лазерно изрязан дървен сувенир, изрязан в правоъгълна форма с отпечатан върху него дизайна, предложен в сайта. Дизайнът е авторски. Снимката се предоставя от клиента, като преди изработка дизайнер я оформя и позиционира. За този дървен сувенир е необходима вертикална снимка. Ако приложите хоризонтална от двете страни/ляво и дясно/, трябва да има фон или обекти, които позволявате да изрежем. Така ще имаме възможност да кропнем снимката в подходящия за сувенира размер.  Изключително подходящ подарък за приятел, а защо не и няколко приятелки :) Картината от дърво с послание за приятелка е подходящ подарък за рожден ден, подарък за 8-ми Март, подарък за имен ден.
Посланието може да бъде променено по ваше желание, като това ще оскъпи първоначалната цена. Моля, консултирайте се с наш оператор.
Дървена картина с послание "Best Frinds" - нежен дизайн в успокояващи цветове, израз на топлите чувства, таящи две най-добри приятелки една към друга. Какъв по-мил жест от това? С този подарък ще оставите траен отпечатък в съзнанието на вашата приятелка.  Картината от дърво Best Friends освен символика, ще донесе и свежо настроение във вашия дом. Бихте могли да я съчетаете много добре с всеки тип мебел. Артикулът е подходящ за подарък. 
А посланието ще докосне съцето на вашата приятелка:
"Един приятел може да промени целия ти свят" - едно изречение, а в себе си има толкова много смисъл! Едно изречение, а то значи толкова много.....

От какъв материал е изработена Картина на дърво – Best Friends? 

Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Възможна ли е промяна в цвета на косата при Картина на дърво – Best Friends?

Да, възможна е промяна. Има възможност двете момичета да са с еднакъв или различен цвят коса.

Какъв е размерът на Картина на дърво – Best Friends?

Височина: 20см.
Широчина 15 см.
Към дървения сувенир получавате подарък индивидуална лазерно изрязана дървена стойка.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. 

Отстъпка: - 20.00%
29 90 лв
23 92 лв