Картина от дърво с 5 снимки

Продуктов код MDF_668
5.00
794

Картина от дърво с 5 отпечатани ваши снимки.
Желаната от вас снимка може да приложите чрез бутона “Файл за печат” .
*Висококачествен УВ печат
*Размери: 20см ширина на 15см височина 
 

3 поръчки за последните 24 часа
Добави снимка тук
Цена:
39 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Мариела Дюлгерова

Отново перфектна изработка. Получи се уникален подарък. Благодаря ви!

Таня Илиева

Огромно благодаря на хората, които ни обърнаха внимание и ни направиха перфектните календари и към тях получихме и страхотни подаръци. Радвам се че попаднах на вашия сайт!

Хатидже Халилова

Точни и коректни. Горещо препоръчвам.

К Стоянова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

HrisTina Marinova

И аз изказвам своето задоволство от продуктите Ви! Прекрасни са! Отношението също е на топ ниво! С удоволствие ще се възползвам отново от услугите Ви! Горещо препоръчвам!

Marina Racheva

Добро изпълнение и бърза доставка!

Нели Радева

Перфектна изработка, бърза поръчка! Изключително доволна съм! Силно препоръчвам!

Kancho Atanasov

Сдобих е се с чудесни новогодишни календари! Безкомпромисно качестевно изпълнение на поръчката, за което Благодарим!!!

Камелия Манасиева

За втора поредна година поръчваме от Вас и сме изключително доволни! Прекрасни календари,бърза изработка,точни и коректни с клиентите! Благодаря Ви! Весели празници!

Ivelina Dimitrova Geneva

Благодаря за перфектно изпълнение на подаръка, с който ще зарадвам любимия човек на 14-ти февруари. Поздравявам ви за перфектния сайт и онлайн магазин - подредени, подробни и лесни за поръчки от клиентите, за прецизната работа и светкавичната доставка.
Допълнителна информация

Пълноцветен печат на картина от дърво с 5 отпечатани ваши снимки.
Един уникален, запомнящ се и "вечен" подарък, който ще се превърне в любим сувенир. Високото качество на печат + старинния материал са една страхотна комбинация, която е подходяща за декорация на всеки дом. 

От какъв материал е изработена 3D Картината и какво представлява? 

Тази уникална дървена картина е истинско произведение на изкуството, което съчетава нежността на любовта с естетиката на природата. Сърцата, изпълнени с интензивен червен цвят, се преливат едно в друго като вълнуващи емоции във времето. Внимателно изработената дървена повърхност създава усещане за топлина и дълбочина.

На този уникален сувенир са отпечатани петте ви специални спомени, запечатани във времето. Този елегантен и персонален подарък е идеален начин да отпразнувате любовта си, независимо дали става въпрос за свети Валентин, годишнина или просто за споделяне на важни моменти. Той представлява уникално съчетание на емоции, красота и дълбочина, които ще напомнят за връзката ви през времето.

Този подарък ще разкрие връзката ви по изключително интимен начин, като всяка отпечатана снимка превръща дървената повърхност в палитра на вашите споделени моменти. Тази картина от дърво се превръща в символ на вашата любов и връзка, докато топлите червени цветове и формата на сърцата създават атмосфера на страст и нежност.

Снимките са 4 хоризонтални и 1 вертикална.Снимките тип "селфи" не са подходящи. 
Желаната от вас снимка може да приложите чрез бутона “Файл за печат” .

Какъв е размерът на 3D Картината?

Височина: 15см.
Широчина 20см.
Фоторамката и стойката са 2 отделни елемента, които вие трябва да сглобите при получаването им. 
Възможно е да се гравира кратък текст на основата на сувенира. Гравирането може да бъде на имена, дата или кратко послание като се таксува допълнително.   
Възможана е изработка в по-големи размери. Може да бъде изработен и в по-големи от стандартните размери като цената е по-висока.
В  тези случаи е необходимо да ни пишете на имейл или да се свържете с наш оператор, с който ще уточните детайлите и преизчисли цената.

За кого и за какъв повод е подходяща 3D Картината ?

Изключително подходящ подарък за Свети Валентингодишнинарожден ден или имен ден, с който може да зарадвате мъж, жена, съпруг, приятел или приятелка
Тази уникална дървена картина е перфектният подарък за вашата половинка - символ на специални моменти и общи спомени. Подарете я за свети Валентин, годишнина или като жест на любов и връзка. Сърцата и интензивният червен цвят предават страст и нежност, а отпечатаните спомени върху дървото я правят уникално личен подарък.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. 

Цена:
39 00 лв