Стойка за яйце Великденско зайче със снимка - розово

Код MDF_n12
5.00
802

Великденското зайче - стойка за яйце в розов цвят, подходящо за момиченца. Подарък, подходящ за Великден.

4 поръчки за последните 2 часа
Добави желано име
Безплатно
Добави снимка тук
Цена:
27 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява стойката за яйце?

Лазерно изрязаният дървен сувенир представлява невероятно нежен и персонализиран подарък за Великден. Този уникален сувенир взима формата на очарователно зайче, което нежно прегръща едно малко, окръжено от красив фон, яйце.

Сърцето на този сувенир е мястото за специална снимка на вашето дете. Снимката трябва да бъде подбрана с грижа, предпочитано такава, където детето е заснето в малък план и е обградено от нежен фон, за да може лазерното изрязване да запази всички детайли и контури. Върху снимката ще бъде отпечатано името на вашето дете, което придава на сувенира още по-голямо личност и стойност.

Основата на зайчето е умело изработена и предоставя място за поставяне на яйце. Рингът в основата може да бъде боядисан или използван като поставка за шоколадово яйце, което прави този сувенир перфектен за деца по време на Великден.

Нежният розов цвят на зайчето привлича вниманието на малките деца и ги прави заинтригувани. Комбиниран с тяхната любима снимка и отпечатаното име, този сувенир се превръща в незабравим подарък, който ще остави дълбоко впечатление и ще създаде вълнение по време на Великденската трапеза. Той не само ще донесе свежест и радост, но и ще съхранява специалните моменти от детството на вашето дете за дълго време.

От какъв материал е изработена стойката за яйце? 

Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на стойката за яйце великденско зайче?

Височина: 15см.
Широчина 15,5см.
Стойката и зайчето са 2 отделни елемента, които вие трябва да сглобите при получаването им. 

За кого и за какъв повод е подходяща стойката за яйце?

Изключително подходящ подарък за великденските празници, с който може да зарадвате малките слънчица. Освен, че може да изненадате вашето детенце, дъщеря, може да направите и подарък за племеник, подарък за племеница, подарък за детето на ваши приятели. Може да направите подарък за баба, подаръ за дядо, за внук или внучка, а дори да направите запомнящ се подарък на цяла група дечица в детската градина или училище. 

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. 
Вижте още продукти за подарък за Великден

Цена:
27 00 лв