Стойка за яйце Великденско зайче със снимка - синьо

Код wood_n12_1
5.00
694

Великденското зайче - стойка за яйце, изработено от дървен материал. Отпечатва с желано от вас име и снимка.

5 поръчки за последните 19 часа
Добави желано име
Безплатно
Добави снимка тук
Цена:
27 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява стойката за яйце?

Лазерно изрязаният дървен сувенир представлява очарователно зайче, което нежно държи в ръцете си деликатно яйце. Това яйце е почти магично поле за снимка на вашето дете, което може да съдържа най-ценните спомени. Името на вашето малко чудо се отпечатва отгоре, персонализирайки още повече сувенира.

За да се осигури възможно най-доброто изрязване и качество на снимката, изберете снимка, на която вашето дете е в малък по-далечен план, предпочитателно с фон, който е от всички страни около него. Това ще позволи на лазерната технология да запази детайлите и израза на лицето без засягане по време на изрязването в необходимата форма на яйцето.

В основата на сувенира се намира изящно позициониран ринг, който ви дава възможност да поставите яйцето в цветове по ваш избор - боядисано, шоколадово или специално оформено. Този зайче-сувенир е перфектният начин да съчетаете емоционална стойност с изкуство и спомен, който ще ви радва и вдъхновява през годините.

От какъв материал е изработена стойката за яйце? 

Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на стойката за яйце великденско зайче?

Височина: 15см.
Широчина 15,5см.
Стойката и зайчето са 2 отделни елемента, които вие трябва да сглобите при получаването им. 

За кого и за какъв повод е подходяща стойката за яйце?

Изключително подходящ подарък за великденските празници, с който може да зарадвате малките слънчица. Освен, че може да изненадате вашето детенце, син, може да направите и подарък за племеник, подарък за племеница, подарък за детето на ваши приятели. Може да направите подарък за баба, подарък за дядо, баща, майка, внук или внучка, а дори да направите запомнящ се подарък на цяла група дечица в детската градина или училище. 

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. 
Вижте още продукти за подарък за Великден

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
27 00 лв