Сувенир от дърво Бебешка визитка

Код wood_650
5.00
694

Персонално изработен дървен сувенир, лазерно изрязан с отпечатана ваша снимка и данни за вашето бебче.
Изработен е от дървен материал и ваша снимка с изключително високо качество на печат.
Желаната от вас снимка може да приложите чрез бутона “Снимка”.
В полето ДАННИ въведете данните на детето, с които желаете да се изработи.
Размери:15см ширина на 15см височина.
*Дървеният артикул е с подарък - стойка. 

2 поръчки за последните 3 часа
Данни
Безплатно
Снимка
Цена:
29 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Дизайнерски модел сувенир от дърво "Бебешка визитка" - подарък за бебе и новородено, но също може да бъде подарък за майка или баба. Изработва се на ествествен дървен материал като снимката и данните се задават от клиента.

От какъв материал е изработен сувенира и какво представлява? 

Сувенирът от дърво "Бебешка визитка" е вълшебно творение, създадено от висококачествен дървен материал, който придава на напечатаните изображения естествен и натурален вид. Той е най-добрият начин да уловите специалните моменти в живота на вашето дете.

Специалната технология, която използваме, е директен UV печат, който не само осигурява на изображението блясък и наситени цветове, но също така прави сувенира изключително издръжлив във времето. С тази технология цветовете ще останат ярки и непроменени в продължение на години напред. Гаранцията за сто години на напечатаното изображение го прави не просто подарък, а истинско съкровище, което ще се предава от поколение на поколение.

Сувенирът е изработен с изящество и внимание към детайла, като е лазерно изрязан във формата на сладко мече. На повърхността му е отпечатана вашата любима снимка и важните данни за вашето дете. Този уникален артикул носи в себе си част от спомените и емоциите, свързани с рождението и растежа на вашето малко чудо.

Дарете на себе си или на близкия ви човек този изключителен сувенир - комбинация от изкуство, качество и нежност, който ще проследи невероятната история на вашето семейство.


Необходими данни:
*Име на детето
*Дата на раждане /ден/
*Ръст на детенцето 
*Тегло на детето
*Час на раждане
*Любима снимка

*Полето за ваша снимка е под формата на кръг (снимката е необходимо да бъде в по-далечен план, за да не се засегне от образа при изрязването). Около снимката са обозначени данните на детето. 
В полето ДАННИ въведете данните на детето, с които желаете да се изработи.

Какъв е размерът на сувенира от дърво?

Височина:  15см.
Широчина: 15см.
Дървеният артикул  е с подарък - стойка.
Възможана е изработка е по-големи размери. Може да бъде изработен и в по-големи от стандартните размери като цената е по-висока.
В този случай е необходимо да ни пишете на имейл или да се свържете с наш оператор, с който ще уточните детайлите и преизчисли цената.

За кого и за какъв повод е подходящ сувенирът?

Изключително подходящ подарък за новородено и бебе, но също така може да бъде подарък за дете за месечинка, подарък за кръщене или друг специален повод на бебчето. Интересен сувенир, с който може да зарадвате младо семейство или ваши приятели по повод разждането на тяхното детенце. 
С този различен сувенир може да направите запомнящ се подарък. Един уникален и оригинален подарък, с който ще оставите много положителни емоции и запазите спомена от този прекрасен момент за цял живот.

Защо да поръчате подарък за бебе и новородено от нас? 

Децата са слънчицата в нашите дни. Раждането на дете е прекрасно и радостно събитие, за което ние сме подготвили различни идеи за подарък за бебе, с които да овековечите паметното събитие. 

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
29 90 лв