Сувенир от дърво за 8-ми март и отпечатана снимка

Код wood_506
5.00
694

Дървен сувенир с лазерно изрязано пожелание за 8-ми март и отпечатана ваша снимка върху дърво.
Артикулът е изработен е от дървен материал и отпечатана ваша снимка с изключително високо качество.
Желаната от вас снимка може да приложите чрез бутона “Файл за печат” .
*Висококачествен УВ печат
*Размери: 28см ширина на 15см височина.

1 поръчка за последните 23 часа
Добави снимка тук
Цена:
39 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Сувенир от дърво за 8-ми март и отпечатана ваша снимка. 
Изработен е от дървен материал. Един "вечен" и различен подарък.

От какъв материал е изработен сувенирът и какво представлява? 

Сувенирът от дърво за 8-ми март е нежен и персонален начин да изразите любовта и вниманието си към специалната жена в живота ви. Изработен с изключително майсторство, този сувенир включва две изящни лазерно изрязани сърца, които се преплитат със символика на обич и деликатност.

Едното сърце е украсено с нежни розови цветя, които създават образ на пролетна свежест и красота. В центъра на този елемент се изписва внимателно "Осми март", подчертавайки значението на този специален ден, посветен на жените.

Другото сърце носи личен и интимен отпечатък на връзката ви. Тук имате възможността да добавите снимка на вас двамата, която ще бъде отпечатана с изключителна детайлност. Това индивидуално докосване прави сувенира още по-специален, като придава неповторим характер на подаръка.

Съчетавайки в себе си естетика, символика и личен акцент, този сувенир от дърво за 8-ми март е не само паметен жест, но и наистина особен начин да изразите своите чувства и да оставите незабравимо впечатление.


Артикулът е хоризонтален със стойка (дължина 28см.) и разположени на нея две сърца (едното е с отпечатано пожеланието за 8-ми Март, а на другото се отпечатва желана от вас снимка). Сърцето с послание е съчетание от нежни цветове, букет с рози и текст "Happy mother's day". Другото сърце е с отпечатана ваша снимка. Желаната от вас снимка може да приложите чрез бутона “Файл за печат”.
Снимката, която е необходима за сувенира, трябва да бъде в по-далечен план, по възможност с фон от всички страни,за да не се засегне от образите при изрязване в необходимата форма.

Какъв е размерът на сувенира?

Височина:  15см.
Широчина: 28см.
Двете сърца и стойката са отделни елементи, които вие трябва да сглобите при получаването им. 
Възможана е изработка е по-големи размери. Може да бъде изработен и в по-големи от стандартните размери като цената е по-висока.
В този случай е необходимо да ни пишете на имейл или да се свържете с наш оператор, с който ще уточните детайлите и преизчисли цената.

За кого и за какъв повод е подходящ сувенирът?

Изключително подходящ подарък за 8-ми Март, с който може да зарадвате вашата жена, майкабабалеля, любима или дъщеря.
С този красив сувенир може да направите запомнящ се подарък. Един различен и ефектен подарък, с който ще оставите много положителни емоции и поводи за усмивки. 

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
39 90 лв