Сувенир от дърво за 8-ми март Рози с ваша снимка

Код wood_545
5.00
694

Дървен сувенир с лазерно изрязано пожелание за 8-ми март и отпечатана ваша снимка върху дърво с изключително високо качество.
Артикулът е изработен от дървен материал с желана от вас снимка.
Снимката може да приложите чрез бутона “Файл за печат” .
*Висококачествен УВ печат
*Размери: 20см ширина на 17см височина.

1 поръчка за последните 19 часа
Добави снимка тук
Цена:
39 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Сувенир от дърво за 8-ми март "Рози" с ваша снимка.
Изработен е от дървен материал. Един "вечен" и различен подарък.

От какъв материал е изработен сувенирът и какво представлява? 

Създайте специални спомени с нашия уникален сувенир от дърво за 8-ми март! Този изящен сувенир е изработен с лазерно изрязване и съчетава красивите рози с ваша лична нотка. В лявата част на сувенира се намира изразително изрязана осмица, символизираща специалния ден, която е украсена с пожелание, предаващо най-топлите чувства.

В дясната част на сувенира се разполага елегантна рамка в правоъгълна форма. Тази рамка създава възможност да придадете личен щрих на подаръка си, като добавите снимка на вас и вашите близки. Снимката, която ще изберете ще бъде майсторски отпечатана върху дървото, създавайки незабравима визия, която ще остане в сърцата на всички, които го видят.

Подарете на вашите близки уникален сувенир, който съчетава нежни рози, пожелание и специална снимка - перфектният начин да изразите вашата любов и внимание към тях в този специален ден.

Снимката, която е необходима за сувенира, трябва да бъде вертикална. Ако е хоризонатална е необходимо  да се изреже до вертикално положение (в този случай, по възможност с фон от всички страни,за да не се засегне от образите при изрязване в необходимата форма).
под 

Какъв е размерът на сувенира?

Височина:  15см.
Широчина: 28см.
Осмицата с рамката за ваша снимка и стойката са 2 отделни елемента, които вие трябва да сглобите при получаването им. 
Възможана е изработка е по-големи размери. Може да бъде изработен и в по-големи от стандартните размери като цената е по-висока.
Възможно е да се гравира кратък текст на основата на сувенира. Гравирането може да бъде на имена, дата или кратко послание като се таксува допълнително.   
* Възможно е промяна на текста "Честит празник". Може да се промени текста и цвета му по ваше желание, като се таксува допълнително.  
В тези случаи е необходимо да ни пишете на имейл или да се свържете с наш оператор, с който ще уточните детайлите и преизчисли цената.

За кого и за какъв повод е подходящ сувенирът?

Изключително подходящ подарък за 8-ми Март, с който може да зарадвате вашата жена, майкабабалеля, приятелка, любима или дъщеря.
С този красив сувенир може да направите запомнящ се подарък. Един уникален и оригинален подарък, с който ще оставите много положителни емоции и поводи радост и усмивки. 

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. 

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
39 90 лв