Сувенир от дърво за 8-ми Март

Продуктов код wood_503
5.00
794

Дървен сувенир с лазерно изрязано пожелание за 8-ми Март и отпечатана ваша снимка върху дърво.
Артикулът е изработен е от дървен материал и отпечатана ваша снимка с изключително високо качество.
Желаната от вас снимка може да приложите чрез бутона “Файл за печат” .
*Висококачествен УВ печат
*Размери: 33см ширина на 11см височина.

3 поръчки за последните 16 часа
Добави снимка тук
Цена:
39 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Добринка Анкова

За поредна година поръчвам от вас и съм изключително доволна от качеството и бързината ☺️ Препоръчвам ????

Krasimira Slavcheva

Блатодаря ви за перфекционизма, впечатлена съм от вашата креативност и бързо изпълнение на поръчката ми! Отново бих ползвала вашите услуги, при това с най-голямо удоволствие! Бъдете здрави и успешни!

Таня Николова

страхотни и много коректни препоръчвам

Бисерка Йорданова

Качествена изработка, всичко е изпипано до детайли, бърза и коректна доставка, добра комуникация!

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте! -

Ivelina Valcheva

За първи път поръчвам от Вас и съм много доволна! Календарите са страхотни! Благодарим и за подаръците! Оставаме Ваши клиенти и занапред!

Elina Kostadinova Ilieva

Получих моите календари. Много съм доволна и благодаря много за подаръка ☺️ Успех

Силвия Василева-Сярова

Благодаря за страхотните календари и подаръците към тях

Мирослава Димитрова

Днес получих календарите, страхотни са :) Благодаря за подаръците към тях!

Violeta Ivanova

Страхотни календари ...Много съм доволна ...Препоръчвам горещо����
Допълнителна информация

Дървеният сувенир с надпис "Честит 8-ми Март" и ваша снимка. Изработен е от дървен материал. Един "вечен" и различен подарък.

От какъв материал е изработен сувенирът и какво представлява? 

Подарете на вашата майка уникален сувенир от дърво за 8-ми Март - денят на жената, който ще изрази вашата нежност и внимание. Този изящен дървен сувенир е създаден с майсторско майчинско усещане и персонален акцент. Лазерно изрязаният надпис добавя допълнително значение към сувенира, като го прави още по-специален.

Сърцевидната рамка в сувенира предоставя идеално място за поставяне на вашата обща снимка - специален момент, споделен с вашия най-близък човек. Допълнително, дървената стойка дава възможност сувенира да бъде изложен на видно място, подчертавайки неговата уникалност и значимост.

Този сувенир може да бъде напълно персонализиран, като добавите вашата снимка - спомен, който ще остане завинаги. Покажете на вашата майка, че я цените и обичате с този внимателно изработен дървен сувенир, който ще носи радост и специални спомени.

Надписът за 8-ми Март е на два реда с ръкописен шрифт и до него е разположено сърце на което се отпечатва снимка (предоставена от вас). Сувенирът е с лазерно изрязани елементи (стойка с дължина 33см, надпис "Честит 8-ми Март" и сърце с отпечатана ваша снимка). Желаната от вас снимка може да приложите чрез бутона “Файл за печат”.
Снимката, която е необходима за сувенира, трябва да бъде в по-далечен план, по възможност с фон от всички страни,за да не се засегне от образите при изрязване в необходимата форма.

Какъв е размерът на сувенира?

Височина: 11см.
Широчина: 33см.
Сърцето, надписа и стойката са отделни елементи, които вие трябва да сглобите при получаването им. 
Възможна е изработка на сувенира с друг текст. В този случай е необходимо да ни пишете на имейл или да се свържете с наш оператор, с който ще уточните детайлите и преизчисли цената. При промяна на текста, в зависимост от обема на текста, може да има промени в размера. 
Възможно е да се гравира кратък текст на основата на сувенира. Гравирането може да бъде на имена, дата или кратко послание като се таксува допълнително.   
Възможана е изработка е по-големи размери. Може да бъде изработен и в по-големи от стандартните размери като цената е по-висока.
В  тези случаи е необходимо да ни пишете на имейл или да се свържете с наш оператор, с който ще уточните детайлите и преизчисли цената.

За кого и за какъв повод е подходящ сувенирът?

Изключително подходящ подарък за 8-ми Март, с който може да зарадвате вашата жена, майка, баба, леля, любима или дъщеря. С този красив сувенир може да направите запомнящ се подарък. Един различен и ефектен подарък, с който ще оставите много положителни емоции и поводи за усмивки. 

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. 

Цена:
39 90 лв