Сувенир от дърво с пожелание за рожден ден

Продуктов код wood_503-2
5.00
794

Дървен сувенир с лазерно изрязано пожелание за рожден ден и отпечатана снимка (предоставя се от вас)
Желаната от вас снимка може да приложите чрез бутона “Файл за печат” .
*Дървен материал
*Висококачествен УВ печат
*Размери: 23см ширина на 11см височина.

5 поръчки за последните 3 часа
Добави снимка тук
Цена:
39 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Преслава

Бърза реакция, бодито е чудесно.

Христина Илиева

Благодаря за бързата доставка!

Елисавета

Страхотни сте. Ще поръчвам отново от вас

Gabriela Berberova

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим! -

Donna Tumbalova

Благодарим за прекрасните календари и за всичко, което направихте за нас! Препоръчвам с две ръце!

Полина Христова

Поръчвам за втора година от календарите. Доволна съм от качеството. Бърза изработка и удобна доставка. Подаръците, които получихме също са много хубави. Благодаря!

Жени Славова-Филева

Бързи и коректни!! Благодаря Ви

Галя Наско

Това хресвам

Jorjeta Todorova

Днес получих доставката с календари много съм доволна :) . Благодоря ви :) !

Ива Андонова

Бърза изработка и отлично качество. Благодарим ви. :-) :-)
Допълнителна информация

Интересен дървен сувенир за рожден ден. 
Един ефектен  и "вечен" подарък. Сувенирът е изработен от дървен материал.
 

От какъв материал е изработен сувенирът и какво представлява? 

Подарете уникална дървена изненада, съчетаваща нежен дизайн и лична нотка, за да отпразнувате специален рожден ден! Този изискан лазерно изрязан сувенир е изработен с внимание към детайла и представлява идеалния начин да изразите пожелание за щастие и здраве.

На едната част от сувенира е изписан вашият специален надпис, който отразява връзката между вас и рожденика. Чрез майсторско лазерно изрязване, този текст се превръща в нежен орнамент, придавайки уникална естетика на сувенира.

В другата част от дизайна се намира деликатно изрязано сърце. Тук имате възможността да поставите специална снимка, предоставена от вас. Тази лична докоснатост придава на сувенира уникалност и смисъл, като го прави визуално прекрасен и зареден с емоция.

Този персонализиран сувенир е не само чудесен начин да покажете вашата любов и внимание, но и незабравима памет за специалния ден. Дарете този дървен подарък и нека рожденикът усети колко много ви е грижа за неговото щастие.

Съставен е от три части: стойка (основа), обемен надпис "Честит рожден ден" и сърце с отпечатана ваша снимка.
*Желаната от вас снимка може да приложите чрез бутона “Файл за печат”.
Снимката, която е необходима за сувенира, трябва да бъде в по-далечен план, по възможност с фон от всички страни,за да не се засегне от образите при изрязване в необходимата форма.

Какъв е размерът на сувенира?

Височина: 11см.
Широчина: 33см.
Сърцето, надписа и стойката са отделни елементи, които вие трябва да сглобите при получаването им. 
Възможна е изработка на сувенира с друг текст. В този случай е необходимо да ни пишете на имейл или да се свържете с наш оператор, с който ще уточните детайлите и преизчисли цената. При промяна на текста, в зависимост от обема на текста, може да има промени в размера. 
Възможно е да се гравира кратък текст на основата на сувенира. Гравирането може да бъде на имена, дата или кратко послание като се таксува допълнително.   
Възможана е изработка е по-големи размери. Може да бъде изработен и в по-големи от стандартните размери като цената е по-висока.
В  тези случаи е необходимо да ни пишете на имейл или да се свържете с наш оператор, с който ще уточните детайлите и преизчисли цената.

За кого и за какъв повод е подходящ сувенирът?

Изключително подходящ подарък за рожден ден, с който може да зарадвате вашата жена,  майкабабалеля, любима, приятелка или дъщеря. С този красив сувенир може да направите запомнящ се и "вечен" подарък. Един различен и ефектен подарък, с който ще оставите красив спомен, много положителни емоции и поводи за усмивки.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. 

Цена:
39 90 лв