Сувенир от MDF - Моето слънчице

Продуктов код MDF-MS-111-2
5.00
794

Сувенир от MDF, лазерно изрязан, с директно отпечатана снимка, име и дата
*Изработен от MDF
*Висококачествен УВ печат
*Размери: 20х16см

4 поръчки за последните 1 часа
Добави желано име
Безплатно
Добави снимка тук
Цена:
25 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даниела Желева

Календарите,които изработвате са прекрасни,подаръчетата още повече! Снимките на всички продукти са ясни и с красиви цветове ! Със сигурност ще поръчваме и занапред !

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Ивелина Георгиева

Получих си календара и мога да кажа само че е уникален! Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви!

Гергана Траянова

Получих календарите, страхотни са, благодаря и продължавайте да творите

Pipilota Grigorova

Много любезни.. Страхотни календари с много добро качество ❤️ Благодарим

Biserka Koeva

Отговорни ! Препоръчвам !

Darina Ganeva

Използвам услугите на Art- Gift вече две години. Бързи и коректни! Отново получих чудесни календари!

Kristina Georgieva

Препоръчвам.Бързо и коректно обслужване.Поръчах 4 бр. календара и получих подаръци.Много благодаря. :)

Емилия Червенкова

Изключително бързи и коректни! Благодаря за страхотните календари!

Snezhana Mitkova

Poruchah si chasi i mnogo mi haresvat!
Допълнителна информация

Какво представлява MDF сувенирът Моето слънчице?

Лазерно изрязан MDF сувенир "Моето слънчице" е изискан и символичен подарък, който носи със себе си дълбоки емоции и специални моменти. Този изящен сувенир във формата на сърце излъчва нежност и обич, правейки го идеален подарък както за новородено дете, така и за майка, която обича и се грижи за своето "слънчице".

Сувенирът е изработен с изключителна прецизност и внимание към детайлите, използвайки лазерната технология, която придава на MDF материала невероятен финес. Тази комбинация между изящество и здравина прави сувенира устойчив и дълготраен, предоставяйки възможността за запазване на специални моменти и спомени.

Символиката на сърцето в този сувенир е много по-дълбока. То представлява обич и нежност, които се съчетават с ярката слънчева светлина. "Моето слънчице" е символ на светлината и топлината, която новороденото дете дарява на света и на всички около него. Това е специален начин да изразим обичта и възхищението си към новороденото, както и към майката, която се грижи за него.

С този уникален сувенир може да съхранявате специални моменти и емоции през годините. Той не само ще бъде напомняне за началото на нов живот, но и за безкрайната обич и щастие, които новото слънчице донесе във вашето семейство. "Моето слънчице" е изключително специален подарък, който ще направи всеки момент още по-ценен и запомнящ се.


Възможана е изработка е по-големи размери. Може да бъде изработен и в по-големи от стандартните размери като цената е по-висока.
Необходимо да ни пишете на имейл или да се свържете с наш оператор, с който ще уточните детайлите и преизчисли цената.
От какъв материал е изработен сувенирът с ваша снимка? 

Изработва се от висококачествен MDF материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на сувенирa?

Височина: 16см.
Широчина: 20см.
*Изпраща се към вас с безплатна дървена стойка

За кого и за какъв повод е подходящ този MDF сувенир?

Изключително подходящ подарък за бебе, новородено или подарък за майка. Направете подарък за лекар, доктор, акушерка, гинеколог, медицинска сестра помогнала за раждането, уникален подарък за баба, който ще запази завинаги и ще й носи красиви спомени.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
25 00 лв