Фоторамка Моминско парти

Код wood_707
5.00
694

Фоторамка Моминско парти
Изработена от дървен материал.
Гаранция на напечатаното изображение - 100 години.
Може да добавите вашата снимка с бутона "Файл за Печат"
Името и датата може да запишете в полето "Желано име"
Размери – 21 х 16,7 см
*Към дървения сувенир получавате безплатно индивидуална лазерно изрязана дървена стойка.

4 поръчки за последните 13 часа
Добави желано име
Безплатно
Добави снимка тук
Цена:
29 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Уникален по рода си артикул - дизайнерски и иновативен модел, подходящ за подарък за моминско парти, с който да запазите спомена от една незабравима вечер. 
С тази дървена фоторамка може да изненадате своята прекрасна приятелка като й подарите спомен от любим момент от нейното моминско парти

Какво представлява фоторамката за Моминско парти?

Лазерно изрязан дървен сувенир, под формата на правоъгълна фото рамка. Моделът е изработен така, че да се вижда максимално естествения материал. Има дискретни декорации в черен цвят и поле за ваша хоризонтална снимка. Прекрасен подарък за моминско парти, с който да запазите завинаги спомена за веселото събитие.
Текст:
Моминското парти на Пламена
+ Дата


*Името, датата и снимката се предоставят от вас.

От какъв материал е изработена Фоторамката Моминско парти? 

Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на фоторамката?

Размер: 21 х 16,7 см

*Към дървения сувенир получавате безплатно индивидуална лазерно изрязана дървена стойка.

За кого и за какъв повод фоторамката?

Изключително подходящ подарък за Моминско парти, с който може да зарадвате  една специална булка. Прекрасна идея за подарък за булка от кумата или шаферките й. Може да направите подарък за шаферките, които са били част от вашето специално събитие. Тази красива фоторамка може да се превърне и в интересен и любим подарък за сватба за вашата най-добра приятелка.

Защо да поръчате подарък за моминско парти от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Подбрали сме много интересни идеи за подаръци за моминско парти, с които да направите вечерта незабравима, както за булката, така и за кумата, шаферките и най-близките приятелки. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. 

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
29 90 лв