Фоторамка Супер Татко

Продуктов код MDF_690
5.00
794

Фоторамка за баща и отпечатана снимка директно върху дървена основа.
Желаната от вас снимка може да приложите чрез бутона “Файл за печат” .
*Висококачествен УВ печат
*Размери: ширина 25см на 20 височина
*Артикулът се предлага с включена стойка 
 

4 поръчки за последните 6 часа
Добави снимка тук
Цена:
39 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Мариела Дюлгерова

Отново перфектна изработка. Получи се уникален подарък. Благодаря ви!

Gergana Aleksandrova

Благодаря!Чудесна изработка, отношение към клиента и професионализъм. Пак бих поръчала техни продукти.

Ivan Boyanin

Съпругата ми направи поръчка на ключодържател с наш текст. Бързи, коректни, професионална изработка. Надминаха очакванията ни. Благодарим! Пожелаваме им успех!

Мирослава Тошкова

Благодаря за календарите и подаръците ,за поредна година съм доволна! Благодаря Ви, от сърце, страхотни сте!

Aleksandra Stoyanova

Благодаря за страхотните календари и бързата изработка и доставка. Останахме много доволни, със сигурност пак ще ползваме вашите услуги

Димитрина Иванова

Коректно обслужване, добро качество и нормална цена. Благодаря Ви от сърце, че вече 3та година правите близките ми щастливи

Мария Чакандракова

Невероятно красиви с качествена изработка.

Lozina Zoteva

Благодаря за страхотните календари.

Силвия Василева-Сярова

Благодаря за страхотните календари и подаръците към тях

Яница Арабаджиева

Страхотни професионалисти! Благодарим ви за уникалните календари! Най-добрите сте... :)
Допълнителна информация

Фоторамка с отпечатана снимка директно върху дървена основа посредством технология на УВ печат запазващ цветовете вечно във времето. Подходящ артикул за подарък.

От какъв материал е изработена Фоторамката и какво представлява? 

Фоторамката "Супер Татко" представлява идеалният начин да изразите своята нежност и възхищение към най-важния мъж в живота ви. Тази изключителна рамка за снимки е изработена от качествена дървена основа, която допринася за топлото и природно усещане. Цветовете са майсторски подбрани, за да имитират текстурата на дърво, създавайки уютна атмосфера.

Снимката, която ще изберете, може да бъде хоризонтална или вертикална – ние ще се погрижим да я отпечатаме и наредим с внимание в рамката. Внимателно подбрани думи, изразяващи обичта и признателността ви към бащата, са позиционирани около снимката. Те създават не само красива композиция, но и незабравимо послание, което отразява връзката между вас.

Тази уникална фоторамка не е просто декорация, тя е специален начин да споделите вашите емоции и да отдадете почит към вашето семейно възпитание. С "Супер Татко" фоторамката можете да запечатате специални моменти и да съхраните спомените заедно с изображението на вашия невероятен баща.

 Желаната от вас снимка може да приложите чрез бутона “Файл за печат”.
*Снимката, която е необходима за сувенира, трябва да бъде в по-далечен план, по възможност с фон от всички страни,за да не се засегне от образите при изрязване в необходимата форма.
Текст на фоторамката: 
герой, умен, щедър, вдъхновяващ, забавен, лидер
силен, мил, мъдър, пазител, грижовен
обичан, подкрепящ
трудолюбив, супер татко

Възможна е изработка на сувенира с друг текст - в този случай е необходимо да ни пишете на имейл или да се свържете с наш оператор, 
с който ще уточните детайлите и преизчисли цената. 

Какъв е размерът на Фоторамката ?

Височина: 20см.
Широчина: 25см.
*Артикулът се предлага с включена стойка 

За кого и за какъв повод е подходяща Фоторамката ?

Тази фоторамка е идеален подарък за всяко дете, което желае да изрази своята обич и благодарност към своя баща. Тя представлява перфектния подарък за рожден ден, Деня на бащата, празници или специални събития.Изключително подходящ подарък за специален празник, юбилей, рожден ден или имен ден, с който може да зарадвате вашия баща.  С този красив сувенир може да направи един различен и запомнящ се подарък. С него ще оставите много положителни емоции и поводи за усмивки. Създайте си спомени и ги запазете, създайте красива атмосфера във вашия дом :) Вижте още идеи да подарък за татко

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
39 00 лв