3D Картина от Дърво - Голяма

Код 3d-wood1-1
5.00
694

3D Картина с ваши снимки, изработена от дърво.
20 отпечатани снимки директно върху дървената основа (с включена снимка вътре в сърцето) и 1 снимка, която е лазерно изрязана създаващ 3D ефект.
Желаните от вас снимки може да приложите чрез бутона “Файл за печат” .
*Висококачествен УВ печат
*Размери: ширина 28см на височина:18см

2 поръчки за последните 4 часа
Добави снимка тук
Цена:
59 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

3D Картина от Дърво - Голяма с печат на ваши снимки върху дърво - един уникален и "вечен" подарък. Високото качество на печат + старинния материал са една страхотна комбинация, която е подходяща за декорация на всеки дом. Създайте си спомени и ги запазете, създайте красива атмосфера във вашия дом :)

От какъв материал е изработена 3D Картината и какво представлява? 

Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове.

Уникална и вълнуваща, 3D картина от дърво представлява изкушение за сетивата. Съчетавайки 20 отпечатани снимки, пряко вградени в дървената основа, с майсторски изрязана лазерна композиция на една снимка, тази творба вдъхновява с носталгия и дълбочина.

Изображенията, нежно втъкани в текстурата на дървото, разказват историята на спомени и моменти, които съпругът ви споделя с вас. А 3D ефектът, реализиран чрез лазерно изрязване на една от снимките, допълва изживяването, като придава измерение и живот на композицията.

Този уникален подарък за годишнина или за Свети Валентин е израз на вашия непреходен ангажимент и обогатява визуалния и емоционален свят на вашето партньорство. Той превръща специалните моменти в изкуство, което вечно ще украсява вашия дом и ще напомня за силата на вашата връзка.

За рамката с 3D ефект, снимките тип "селфи" не са подходящи. Снимката е необходимо да бъде в  по-далечен план и да има достатъчно фон. 
Желаната от вас снимка може да приложите чрез бутона “Файл за печат” .

Какъв е размерът на 3D Картината?

Височина: 18см.
Широчина 28см.
Фоторамката и стойката са 2 отделни елемента, които вие трябва да сглобите при получаването им. 

*Може да видите същия дизайн на 3D Картина от Дърво, в по-малък размер.

За кого и за какъв повод е подходяща 3D Картината ?

Изключително подходящ подарък за Свети Валентин, годишнина, рожден ден или имен ден, с който може да зарадвате вашия любим, вашия съпруг , жена, приятел или приятелкаили любима и любим..
С този красив сувенир може да направите запомнящ се подарък. Сигурни сме, че ще създадете хубава емоция и нестандартният подарък ще стане любим сувенир и на този, за който е предназначен :)

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. 

 

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
59 00 лв