3D Стойка Великденско зайче за 2 яйца

Код MDF_698
5.00
694

Великденското зайче - 3D стойка за две яйца с имената на вашите деца.
Изработено от MDF материал.
В полето "Желано име" може да запишете имената на вашите деца.
Размери 25х18см
Яйцето е с илюстративна цел и не се включва в цената

5 поръчки за последните 1 часа
Желано име
Безплатно
Цена:
28 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Стойка за великденско яйчице със зайче и имената на вашите деца. Всички елементи на стойката са прецизно лазерно изрязани.
В основата на зайчето има 2 ринка, на които да се задържат вашите истински, боядисани или шоколадови яйца. 
Размерът на дървеното зайче е 25х18см.
*Може да видите и същата стойка за едно яйце Великденско зайче
Яйцето е с илюстративна цел и не се включва в цената.
 

Какво представлява стойката за яйце?

3D стойка за две яйца с имената на нашите деца представлява един чудесен и персонален сувенир, изработен с майсторство от лазерно изрязано дърво. Този уникален сувенир е във формата на сладко зайче, което се намира в сърцето на стойката, държейки клепнали ушишки, които придават допълнителен шарм на цялостния дизайн.

От двете страни на зайчето се нареждат два храстчета, върху които са гравирани имената на нашите любими дечица, които ни напомнят за радостта и щастието, което те носят в нашия живот.

Основата на стойката е снабдена с два ринга, които лесно се поставят, и върху които можем да закрепим яйцата си. Този допълнителен елемент придава функционалност на сувенира, като го прави идеален за празничната маса по време на пасхалния обяд или други семейни събития.

Сувенирът се изпраща към вас в четири отделни части - основа, зайче и две храстчета, които лесно можем да сглобим без нужда от лепене. Този уникален сувенир не само привлича вниманието с изящния си дизайн, но и носи в себе си специалното значение на нашето семейство и обич към нашите деца.

От какъв материал е изработена стойката за яйце? 

Изработва се от висококачествен MDF материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на стойката за яйце великденско зайче?

Височина: 25см.
Широчина 18см.
Стойката и зайчето са отделни елемента, които вие трябва да сглобите при получаването им. 

За кого и за какъв повод е подходяща стойката за яйце?

Изключително подходящ подарък за великденските празници, с който може да зарадвате малките слънчица. Освен, че може да изненадате вашето детенце, за син, за дъщеря, може да направите подарък за племеник, подарък за детето на ваши приятели, внук, а дори да направите запомнящ се подарък на цяла група дечица в детската градина или училище. 

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. 
Вижте още продукти за подарък за Великден

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
28 00 лв