3D Стойка за яйце Великденско зайче

Код MDF_680
5.00
796

3D Стойка за яйце Великденско зайче с името на вашето детенце 
*Изработено от дървен материал.
*Висококачествен УВ печат
*Размери: височина 13см на 18см ширина
В полето "Желано име" може да запишете името на детенцето.

*Яйцето е с илюстративна цел и не се включва в цената.

5 поръчки за последните 18 часа
Желано име
Безплатно
Цена:
27 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява стойката за яйце?

Лазерно изрязан дървен сувенир от три части представлява уникално и незабравимо великденско изживяване. Този чаровен сувенир се състои от трите ключови елемента: зайче, основа и кошничка. Зайчето, със своята игрива и сладка визия, е вдъхновено от великденската тематика и е изработено от качествен дървен материал. Неговата повърхност е прецизно изрязана с помощта на лазерна технология, която придава на фигурата изключителен детайл и перфектно изрязани контури.

Основата или стойката, към която е прикрепен зайчето, предоставя стабилна и елегантна подкрепа за целия сувенир. В центъра на стойката се намира специално изработен ринг, предназначен да държи великденското яйце на място. Този ринг е функционален и предоставя на вашето детенце удоволствието да украси и нареди своите цветни яйца по желание.

Използвайки висококачествен печат, който е приложен директно върху дървения материал, сувенирът не само изглежда изумително, но и е изключително издръжлив. Ярките цветове и подробните детайли правят този сувенир истинско произведение на изкуството, което ще внесе радост и вълнение във великденските празници на вашето дете. Този сувенир съчетава естетика, функционалност и личен привкус, правейки го перфектният подарък за великден и запазена спомен за години напред.

*Яйцето е с илюстративна цел и не се включва в цената.
*Може да видите същия дизайн на Стойка със зайче за великденско яйце, подходящо за момиче. 

От какъв материал е изработена стойката за яйце? 

Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на стойката за яйце великденско зайче?

Височина: 13см.
Широчина 18см.
Стойката, зайчето и кошничката са 3 отделни елемента, които вие трябва да сглобите при получаването им (не е необходимо лепене)

За кого и за какъв повод е подходяща стойката за яйце?

Изключително подходящ подарък за великденските празници, с който може да зарадвате малките слънчица. Освен, че може да изненадате вашето детенце, син, дъщеря, може да направите и подарък за племеник, подарък за детето на ваши приятели, внук, а дори да направите запомнящ се подарък на цяла група дечица в детската градина или училище. 

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. 

Цена:
27 00 лв