Дъска за рязане с име

Без дръжка
Код wd06
5.00
694
Предлагаме 2 форми на дъските, като всяка форма кухненска дъска е с различен размер.
Единия вариант е с отвор – размерите са 30х20 см
Вторият вариант е с дръжка – размерите са 40,5х13,5 см /включва дръжката/.
 

* Гравирането е едностранно.

3 поръчки за последните 14 часа
Без дръжка С дръжка
Желано име
Безплатно
Цена:
31 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Кухненска бамбукова дъска с лазерно гравирано име по ваше желание. Подарък, който ще впечатли всеки домакин или домакиня, а защо не и да е поднесен като закачка :)

Какво представлява Дъска за рязане с име ?

Тази бамбукова дъска за рязане е подарък, който излъчва красота и стил. Създадена с грижа и внимание към детайла, тази дъска представлява не само практичен кухненски аксесоар, но и специален начин да зарадвате любимия човек в живота си.

Тя се изработва специално за вас и дава възможност за персонализация с име и дата по ваш избор. Можете дори да добавите специално послание или текст, който да направи този подарък още по-особен. Този персонализиран елемент прави дъската уникална и незабравима.

Изработена от висококачествен бамбук, тази дъска не само е функционална, но и изключително елегантна. Нейният изчистен и стилен дизайн се вписва перфектно във всяка кухня и интериор. Тя добавя топлина и естественост към пространството.

Тази дъска е идеален подарък за рожден ден, подарък за имен ден, годишнина или просто заради удоволствие. Тя може да бъде подарък за мъж или подарък за жена, подарък за приятел или подарък за баба. Независимо от повода или получателя, тази дъска за рязане ще предизвика усмивка и ще запази специален спомен в сърцата на хората, които обичате.

С тази бамбукова дъска за рязане се предоставя възможност да изразите своята обич и внимание към близките ви, запазвайки едновременно красив спомен, който ще радва и вдъхновява през целия живот.

За кого е подходяща Дъска за рязане с име ?

Тази персонализирана бамбукова дъска за рязане е подходяща за всеки, който цени функционалността и елегантния дизайн. Тя е идеален подарък за рожден ден, имен ден, годишнина или просто като израз на обич и внимание. Подходяща както за мъже, така и за жени, тя е подходяща и за приятели, баби, братя и всеки, когото искате да зарадвате с нещо специално. Този уникален аксесоар не само ще улесни готвенето, но и ще добави стил и топлина в кухнята на всеки, който я ползва.

Защо да поръчате Дъска за рязане с име?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
31 90 лв