Кухненска дъска Баба готви най-вкусно

Без дръжка
Продуктов код wd02
5.00
794
Предлагаме 2 форми на дъските, като всяка форма кухненска дъска е с различен размер.
Единия вариант е с отвор – размерите са 30х20 см
Вторият вариант е с дръжка – размерите са 40,5х13,5 см /включва дръжката/.
 

* Гравирането е едностранно.

1 поръчка за последните 14 часа
Без дръжка С дръжка
Желана дата
Безплатно
Цена:
31 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Биляна

Отзивчиви, гъвкави и много бързи

Здравка Иванова

Бърза и професионална изработка! Благодаря Ви за радостта, с която ни дарихте!

Надя Николова

Благодаря за календарите и подаръците към тях. Страхотни са! :)

Neli Filipova

Календарите са прекрасни.Бърза поръчка и коректно отношение.Благодаря ви!

Aleksandra Stoyanova

Благодаря за страхотните календари и бързата изработка и доставка. Останахме много доволни, със сигурност пак ще ползваме вашите услуги

Desi Ivanova-Jelqzkova

Благодаря за календарите и висулката за елха :) Всичко много ми харесва ❣️☀️

Maria Cvetkova

Специални поздравления, за големия професионализъм и бързата реакция на екипа Ви! С пожелание за новата година да бъдете все така добри и успешни в работата си!

Катерина Александрова

Календарите са чудесни. Много бързо изпълнение на поръчката :)

Емилия Червенкова

Изключително бързи и коректни! Благодаря за страхотните календари!
Допълнителна информация

Кухненска бамбукова дъска с лазерно гравирано послание "при Баба ми е най-вкусно". Със сигурност, този подарък ще разчувства вашата баба :) Този мил подарък ще е горд аксесоар, който ще краси кухнята.

Какво представлява Дъска Баба готви най-вкусно?

Тази бамбукова дъска за рязане е не само функционален кухненски аксесоар, но и прекрасен подарък, който ще зарадва вашата любима баба. Тя е изключително красива и изработена с внимание към детайла, предлагайки възможност за персонализация с желана от вас дата и текст.

Този уникален подарък може да се изработи специално за вашата баба, съчетавайки нейното име или специална дата, свързана със значими моменти в живота й. Това прави дъската още по-особена и значима.

Нейната красота и изисканост я правят подходяща не само като подарък за рожден ден или подарък за имен ден, но и като специално внимание, което можете да подарите без повод. С нея може да изразите вашата нежност и обич към баба си по всяко време.

Тази дъска за рязане от бамбук е идеална за приготвянето на вкусни ястия и същевременно добавя естествена елегантност към всяка кухня. Бамбукът е здрав и издръжлив материал, който не поврежда остриетата на ножовете и е лесен за почистване.

С тази невероятно красива дъска за рязане можете да оставите трайно спомен в сърцето на вашата баба. Тя е символ на вашата грижа и обич, които се превръщат в един прекрасен и полезен подарък за любимата баба ви.

За кого е подходяща Дъска Баба готви най-вкусно?

Тази бамбукова дъска за рязане е подходящ подарък за всички, които искат да съчетаят красота и функционалност. Тя е идеална за вашата баба, независимо дали искате да я зарадвате по случай нейния рожден ден, имен ден или просто без повод, за да изразите обичта и признателността си към нея.

Също така, дъската може да бъде подарена и на всеки, който обича готвенето и цени качествени кухненски аксесоари. Тя е стилна, издръжлива и лесна за поддръжка, предоставяйки възможност за персонализация с желан текст и дата. Този подарък ще направи всеки момент в кухнята по-специален и забележим.

Защо да поръчате Дъска - Най-добрият рибар 2?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 


 

Цена:
31 90 лв