• Повод
  • Пол
  • Подарък за
    • покажи повече
  • Цена
    •   -   лв

Запалки

Запалките са бензинови тип "Зипо" за многократно ползване и презареждане. В черен цвят със стилен матов корпус.
Стилни и практични с прекрасен надпис, послание или снимка се превръщат в предпочитан и оригинален подарък. 
Виж още 2 продукта

Запалки

Какво представляват запалките?

Запалките, които предлагаме са вид бензинови тип "Зипо" за многократно пълнене и ползване. В черен цвят, с изчистен матов корпус и размер 40×14х58 mm. Използва се бензин като източник на гориво. Тези запалки са стилни и подходящи за оригинален подарък, с трогващо послание. 
Именно, гравираният текст съчетан с дизайнерски декорации, прави персонализираните запалките специални. Това е аксесоар, който е изключително практичен.  С емоционалните и трогващи посланията, може да напомняте на любимите си хора, колко са важни за вас.
Бензиновите запалки за класически, стилен модел със елегантна и изискана нотка.

Защо персонализирана запалка с послание?

Запалка с послание, текст или снимка е освен практичен и оригинален подарък. С едно прекрасно послание ще със сигурност ще трогнете ваш близък, любим/а, баща или син
Запалката е почти винаги необходим артикул и аксесоар. 
Запалките, който предлагаме са с UV-печат или гравирани с надпис. 
Гравирането представлява отнемане на повърхностния слой на метала, посредством фабер лазер. Това прави гравирания текст на практика "вечен", защото не може да избледнее или да се изтрие.
Другата технология за пълноцветно изображение или дизайн е UV печатът. 
При нас Арт Гифт ще откриете прекрасни идеи за гравиране на запалки с послание или текст, а защо не и сами да създадете дизайн на персонална запалка със снимка. 
Предлагаме и изработка на запалки с надпис по индивидуална поръчка. Това ще направи още по-специален и уникален подаръка ви.