Лазерно гравирана Запалка - Баща 1

Продуктов код Z42
5.00
794

Бензинова метална Лазерно гравирана запалка с послание за Баща.
Текста може да се промени по ваше желание, това се таксува допълнително.
* Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.
* Възможно е гравиране на гърба.
* Ако желаете двустранно гравиране , моля да се свържете с наш оператор, за преизчисляване на цената.

2 поръчки за последните 18 часа
Опция бензин
Промяна в текста
Желана промяна
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

К Стоянова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Елица Тодорова

Много коректни и много бърза доставка !

Magdalina Tiholova

Качество, бързина и отзивчив екип. Страхотни продукти. Благодаря!

Николета Каварджикова

За пореден път доказаха че са най-добрите!!

Stoqn Zlatkov

Страхотна изработка на календари бърза и коректна фирма и за напред ще поръчвам от вас

Цветелина Цокова

Благодаря за календарите и подаръците към тях

Стела Свилен Стоянови

Препоръчвам с две ръце Получих си календарите, страхотни са както обикновено Благодаря ви

Елена Димитрова

Получих поръчката си и подаръците си! Много съм доволна! Благодаря

Христина Синапова

Календарите са страхотни.Благодаря ви.Препоръчвам ги на всеки който иска нещо красиво.

Svetlana Galinova

Поръчах комплект тениски и бебешки бодита с щампа, изработката е бърза, и качеството е високо.
Допълнителна информация

* Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.
 

Какво представлява Метална бензинова запалка - Баща 1 ?

Металната бензинова запалка, е не само функционален предмет, но и изкуство във формата на подарък. Тази лазерно гравирана запалка е красив и уникален аксесоар, който може да бъде персонализиран по ваш избор. С този подарък имате възможността да зарадвате вашият любим баща, при всякакъв повод - подарък за рожден ден, подарък за имен ден, подарък за юбилей или дори без никакъв специален повод.

Гравирането на текст по ваш избор на лицето на запалката придава личен и емоционален акцент. Това може да бъде име, дата, специално послание или каквото и да било, което искате да споделите с получателя. Надписът е изработен с внимание към детайлите и няма да избледне или да се изтрие с времето, осигурявайки траен и значим подарък.

Тази запалка се отличава не само по визуална привлекателност, но и по функционалност. Изработена през 30-те години, тя представлява исторически символ на надеждност и издръжливост. Нейният специален дизайн и разпределение на горивото я правят устойчива на вятър, което означава, че може да запали огън дори при лоши атмосферни условия. Това прави тази запалка идеален аксесоар за любители на приключенията, към които се отнася наистина надеждно.

Запалката работи с фитил и може да бъде зареждана, което я прави подходяща за дългосрочна употреба. Пламъкът, е трудно изгасим, особено когато капачето се затвори, спирайки притока на кислород към пламъка. Това я прави надежден инструмент за всекидневни нужди. Тази метална бензинова запалка съчетава функционалност, елегантност и персонален привкус, предоставяйки ви възможността да подарите нещо уникално и незабравимо.

За кого е подходяща Метална бензинова запалка - Баща 1 ?

Тази метална бензинова запалка е подходяща за всеки, който цени комбинацията от красив дизайн, функционалност и личностност в подарък. Тя може да бъде предоставена като специален жест за вашия баща, при всякакъв повод - рожден ден, имен ден, юбилей или без повод. Този уникален аксесоар може да бъде персонализиран със специално послание, което го прави подходящ за изразяване на вашия обич и уважение. Независимо дали става дума за любител на приключенията, колекционер или просто човек, който цени красотата и уникалността на подаръците, тази запалка е перфектният избор.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.


 
Цена:
21 00 лв