Лазерно гравирана запалка - За най-готиния инструктор

Код Z45
5.00
796

Бензинова метална Лазерно гравирана запалка с послание за инструктор.
Текста може да се промени по ваше желание /допълнително се таксува/.
* Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.
* Възможно е гравиране на гърба.
* Ако желаете двустранно гравиране , моля да се свържете с наш оператор, за преизчисляване на цената.

3 поръчки за последните 2 часа
Опция бензин
Промяна в текста
Желана промяна
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

* Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.
 

Какво представлява Метална бензинова запалка - За най-готиния инструктор ?

Лазерно гравираната метална запалка, представена на art-gift.net, е не само функционален предмет, но и красив и символичен подарък, идеален за изразяване на благодарност към най-добрия инструктор. Тази запалка е подходящ подарък за мъж, подарък за жена, и предлага възможност за персонализация на дизайна или гравиране на гърба, което я прави още по-специална.

На нея може да бъде изгравирано послание, което ще бъде постоянно и няма да се премахне с течение на времето. Този детайл придава изключителна стойност на подаръка и го прави подходящ за специални поводи като рождени дни, годишнини или други важни събития.

Запалката се отличава с изключителната си издръжливост и устойчивост на вятър. Тя е създадена през 30-те години и е популярна сред тези, които търсят надежден начин за запалване дори в най-неблагоприятните условия. Специалният дизайн и разпределението на горивото позволяват запалката да запалва пламъка си дори при силни вятърни условия, като го прави трудно за изгасяне.

Правилният начин за гасене на запалката е, като се затвори капачето, което спира притока на кислород към пламъка, осигурявайки безопасност и предотвратявайки изгасването му. Този интелигентен механизъм гарантира дългосрочната употреба на запалката.

Съчетавайки елегантен дизайн, персонализация и функционалност, лазерно гравираната запалка с послание за инструктора е един мил жест, който няма да остане незабелязан и ще бъде ценен подарък за всеки, който цени качеството и символизма на подаръка.

За кого е подходяща Метална бензинова запалка - За най-готиния инструктор ?

Лазерно гравираната метална запалка е подходяща за всеки, който търси стилен и личен подарък. Тя е идеална за най-добри инструктори, независимо дали са мъже или жени, като израз на признателност и уважение към тяхната работа и усилия. Също така, тази запалка е подходяща за специални поводи като рождени дни, годишнини или юбилеи. Персонализацията с послание я прави подходяща за всякакви отношения и възрасти. Тази запалка е символ на стил, изисканост и практичност, което я прави подходяща за широк спектър от хора.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
21 00 лв