Лазерно гравирана Запалка - На моята любима

Код Z43-lubima
5.00
694

Бензинова метална Лазерно гравирана запалка с послание, насочено към вашата любима.
Текста може да се промени по ваше желание /допълнително се таксува/.
* Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.
* Възможно е гравиране на гърба.
* Ако желаете двустранно гравиране , моля да се свържете с наш оператор, за преизчисляване на цената.

1 поръчка за последните 16 часа
Опция бензин
Промяна в текста
Желана промяна
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Забележка: Запалката е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.

Какво представлява Метална бензинова запалка - На моята любима ?

Тази метална бензинова запалка с лазерно гравиране е перфектен подарък, който ще впечатли вашата любима жена. Независимо дали сте в търсене на подарък за рожден ден, подарък за имен ден, подарък за годишнина или желаете да изразите своята обич без конкретен повод, тази запалка ще бъде чудесен избор.

Гравирането на гърба на запалката позволява да добавите специално послание, насочено към вашата любима. Този личен допълнителен акцент прави подаръка още по-значим. Надписът, който изберете, няма да избледнее или да се повреди с течение на времето, осигурявайки дълготраен спомен за вашето специално послание.

Тази запалка е създадена за дългосрочна употреба и може да бъде заредена с бензин. Запалките са символ на класа и елегантност, съчетани с функционалност. Вдъхновени от 30-те години, те станаха известни със своята способност да запалят вятъроустойчиво, благодарение на уникалния си дизайн и разпределение на горивото. Този специален дизайн прави пламъка трудно изгасим дори в най-лошите условия.

Правилният начин за гасене на запалката е чрез затваряне на капачето, което спира притока на кислород към пламъка. Така можете да гарантирате, че вашата запалка ще ви служи дълго време.

Тази запалка не идва предварително заредена, но ако желаете да закупите допълнителен флакон с бензин, имате възможността да го направите от падащото меню. Това ви осигурява удължена употреба и комфорт при използването на запалката.

Подарете този елегантен и функционален аксесоар на вашата жена или съпруга и накарайте я да се почувства специална и обичана. Този мил жест няма да остане незабелязан и ще бъде спомен за вашата любов и внимание.

 За кого е подходяща Метална бензинова запалка - На моята любима ?

Този метален бензинов запалка с лазерно гравиране е подходящ за всяка жена, която цени елегантността и функционалността в ежедневието си. Той е идеален подарък за рожден ден, имен ден, годишнина или като проява на нежност и обич без конкретен повод. Този аксесоар предоставя възможност за персонализиране със специално послание, което го прави още по-личен и стойностен. Бензиновите запалки са практични и стилни, а тази конкретна моделна е изключително устойчива на вятър и гори надеждно. Така че, независимо дали сте в търсене на подарък за жена, сестра, приятелка или съпруга, тази запалка е перфектният избор.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
21 00 лв