Лазерно гравирана Запалка - На моя Любим 2

Продуктов код Z43
5.00
794

Бензинова метална Лазерно гравирана запалка с послание, насочено към вашия Любим.
Текста може да се промени по ваше желание.

4 поръчки за последните 8 часа
Опция бензин
Промяна в текста
Желана промяна
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Лилия Иванова

positive review Много съм доволна! Препоръчвам с две ръце! Бързо и качествено изпълнение на поръчката! -

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Ели Трайкова

Бързи, точни и коректни. Страхотни календари, благодаря за подаръците :) !

Антония Карабашова

Много съм доволна от всичко, което съм поръчала! Професионалисти!

Inka Monova

Бърза доставка и перфектно обслужване

Pupe To

Бързи и коректни! Доволна съм.

Жюлиета Йорданова

Календарите са супер, с добро качество!

Вили Ахчиева

Благодаря за прекрасните календари и ключодържатели!

Стели Стоичкова

Днес получих календарите.Страхотни и с много добро качество.Препоръчвам!

Сиси Георгиева

Прекрасени дрешки за дечицата и чудесни хора.Бързи,честни и коректни.Успехи!!!
Допълнителна информация

* Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителе флакон с бензин, изберете от падащото меню.
 

Какво представлява Метална бензинова запалка - На моя Любим 2 ?

Тази метална бензинова запалка, е красив и стилен подарък за мъж , предназначен да изрази вашите чувства към него. Той може да бъде идеален подарък за рожден ден, подарък за имен ден или просто да изразите своята обич към него без никакъв повод. Тази запалка съчетава естетика и функционалност, правейки я уникален и запомнящ се подарък.

Този модел е лазерно гравиран, като гърбът може да бъде персонализиран с желаното послание или име. Това го прави още по-специален и индивидуален за получателя.

Запалката е създадена с оглед на дългосрочната употреба. Тя се зарежда с бензин. Този аспект гарантира, че този подарък ще се ползва продължително време, а вашето послание ще бъде винаги близо до сърцето на получателя.

Металните бензинови запалки, стават известни през 30-те години. Тя се отличава с устойчивост на вятър, което означава, че може да запали и в най-лошите метеорологични условия. Това се дължи на специалния дизайн и разпределението на горивото, което прави пламъка труден за изгасяне. Тази устойчивост прави запалката практичен аксесоар за всеки, който обича да бъде подготвен за всякакви обстоятелства.

За гасене на запалката правилният начин е да се затвори капачето, което спира притока на кислород към пламъка. Това е важно за поддържането на запалката в добро състояние и продължителната й употреба.

Тази лазерно гравирана бензинова запалка с послание, насочено към вашият любим, представлява мил и персонален жест, който няма да остане незабелязан. Тя комбинира красота, функционалност и символика, правейки я чудесен подарък за специалния мъж във вашия живот.

За кого е подходяща Метална бензинова запалка - На моя Любим 2 ?

Тази метална бензинова запалка с лазерно гравирано послание е подходяща за всички, които искат да изразят своите чувства и обич към специалния мъж в живота ви. Тя е идеален подарък за рожден ден, имен ден, или др. Подходяща е и за тези, които ценят функционалност и красота в аксесоарите си. С лазерно гравирането на гърба, тя може да бъде персонализирана, което я прави подходяща за всеки, който иска да направи уникален жест към своя любим. Тази запалка съчетава стил, изящество и практичност в един чудесен подарък.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

 
Цена:
21 00 лв