Лазерно гравирана Запалка - На моя съпруг

Продуктов код Z100
5.00
794

Бензинова метална Лазерно гравирана запалка с послание, насочено към вашия съпруг.
Текста може да се промени по ваше желание.
* Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.
* Възможно е гравиране на гърба.
* Ако желаете двустранно гравиране , моля да се свържете с наш оператор, за преизчисляване на цената.

5 поръчки за последните 21 часа
Опция бензин
Промяна в текста
Желана промяна
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ивалена Вълчева

Много любезни, обясняват до точност, за да няма недоразумение.

Emiliq Todorova

Много съм доволна от изработката на табелата за стая.Точни и коректни. Препоръчвам на 100%!!!

Даниела Трифонова

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване! Календарите са страхотни, за пета поредна година използвам вашите услуги.

Пламена Димитрова

Прекрасен календар. Изработката е много качествена, както и използваните материали. Поръчахме и на следващия ден бяха при нас календарите и подаръците към тях. Много сме доволни цялото семейство. Препоръчваме!

Лора Иванова

Прекрасни календари и подаръчета! Добро качество! С удоволствие ще се възползвам от услугите отново!

Maria Simeonova

Много бърза изработка. Чудесно качество. Много съм доволна.

Антония Карабашова

Много съм доволна от всичко, което съм поръчала! Професионалисти!

Мария Господинова

Получихме пратката-прекрасна изработка! Бързо и коректно обслужване! Препоръчвам

Irena Ilieva

Препоръчвам! Поръчахме детски календари и останахме много доволни! Перфектно изпълнение, бързи и коректни! Благодаря Ви, Art-Gift!

Veselka Traikova

Благодаря за бързата изработка и страхотно качество на календарите и за подаръците
Допълнителна информация

Забележка: Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.

Какво представлява Метална бензинова Запалка - На моя съпруг ?

Тази метална гравирана запалка е един прекрасен и мил подарък, който със сигурност ще зарадва вашия съпруг. Тя е перфектният подарък за рожден ден, подарък за имен ден, подарък за годишнина или дори без никакъв повод. Този жест на нежност и внимание няма да остане незабелязан и ще създаде специален момент за вас двамата.

Запалката може да бъде персонализирана с гравиране на гърба с послание или име, което да направи този подарък още по-специален и уникален.

Тази запалка е предназначена за дългосрочна употреба и може да бъде зареждана с бензин за запалки. Тя носи в себе си наследството на запалките от 30-те години и е известна със своята устойчивост на вятър. Нейният специален дизайн и разпределение на горивото позволяват на пламъка да гори дори в най-лошите условия.

Запалката е снабдена с фитил, който осигурява стабилен и дълготраен пламък. За да я изгасите, просто затворете капачето, което спира притока на кислород към пламъка. Това прави запалката удобна и сигурна за използване.

За кого е подходяща Метална бензинова запалка - На моя съпруг ?

Тази метална гравирана запалка е подходяща за всеки, който цени стил, елегантност и уникалност. Тя е идеален подарък за вашия съпруг, независимо дали става въпрос за рожден ден, имен ден, годишнина или просто като жест на нежност. Със своята изключителна изработка и възможност за персонализиране с гравиране на гърба, тази запалка става олицетворение на индивидуалност и внимание към детайла. Тя е подходяща и за всички, които ценят качествени продукти, предназначени за дългосрочна употреба. Така че, независимо от повода или получателя, тази запалка ще бъде изключителен и запомнящ се подарък.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален

Цена:
21 00 лв