Метална бензинова запалка - Да се влюбя в теб

Продуктов код ZML-15
5.00
794

Метална бензинова запалка – не забравяй
Текста може да се промени по ваше желание /допълнително се таксува/.
* Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.
* Възможно е гравиране на гърба.
* Ако желаете двустранно гравиране , моля да се свържете с наш оператор, за преизчисляване на цената.

4 поръчки за последните 8 часа
Опция бензин
Промяна в текста
Желана промяна
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Gergana Dimitrova

За поредна година се доверям на тези прекрасни хора и пак успяха да ми покажат какво е професионализъм. Благодаря за качественото и бързо изготвяне на поръчката. Успях да зарадвам и тази година близките си с хубави календари и подаръци. Успешна нова година♥️

Mariq Spasova

Благодаря!Всичко е както трябва. Препоръчвам!

Тони Пъдева

Всичко е перфектно.. От обслужването до изработката!! Желанията ми бяха изпълнени на 100%.. Благодаря ❤️

Donna Tumbalova

Благодарим за прекрасните календари и за всичко, което направихте за нас! Препоръчвам с две ръце!

Марияна Топалска

За четвърта поредна година благодаря за календарите и чашата! Страхотни сте, продължавайте все така!

Даниела Стефанова

Останах много доволна! ☺️ Браво!

Slava Karaivanova

Календарите са страхотни, за пореден път се убедих!

Камелия Манасиева

За втора поредна година поръчваме от Вас и сме изключително доволни! Прекрасни календари,бърза изработка,точни и коректни с клиентите! Благодаря Ви! Весели празници!

Станислава Радева

Получих си календарите. Страхотни са. Благодаря

Петя Павлова

Благодаря за качеството и бързината, изключителни професионалисти! Весели празници :)
Допълнителна информация

Забележка: Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.

Какво представлява Метална бензинова запалка - Да се влюбя в теб ? 

Тази метална бензинова запалка е повече от просто функционален предмет - тя е символ на вашите чувства и специалните моменти, които споделяте с половинката си. С нея можете да изразите обичта и вниманието си по най-нежния начин.

Тази бензинова запалка е изработена с изключителен вкус и внимание към детайлите. Металният корпус придава изисканост и класа на аксесоара. Нейният дизайн е изчистен, с благородност във всяка кривина. Освен това, на гърба на запалката може да бъде изработено гравиране с персонализиран текст по ваш избор, който ще направи подаръка още по-особен.

Този уникален подарък е подходящ за всякакви специални поводи - подарък за рожден ден, подарък за имен ден или дори без конкретен повод. Той е идеален подарък както за мъж, така и подарък за жена, и може да бъде подарък на вашата любима или любим. Тази запалка е символ на вашата обич и стойностните моменти, които споделяте.

За кого е подходяща Метална бензинова запалка - Да се влюбя в теб ?

Тази метална бензинова запалка е подходяща за всички, които желаят да изразят своите чувства и обич чрез елегантен и персонализиран подарък. Тя е идеална за подарък на рожден ден, имен ден или просто като жест на нежност и внимание към този специален човек в живота ви. Този аксесоар е универсален и може да бъде предоставен на мъже и жени, като израз на обич и връзка. Възможността за персонализирано гравиране на текста го прави още по-особен и значим.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
21 00 лв