Метална бензинова запалка - за да съм с теб

Код ZML-13
5.00
694

Метална бензинова запалка – за да съм с теб
Текста може да се промени по ваше желание /допълнително се таксува/.
* Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.
* Възможно е гравиране на гърба.
* Ако желаете двустранно гравиране , моля да се свържете с наш оператор, за преизчисляване на цената.

2 поръчки за последните 19 часа
Опция бензин
Промяна в текста
Желана промяна
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Забележка: Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителе флакон с бензин, изберете от падащото меню.

Какво представлява Метална бензинова запалка - за да съм с теб ?

Металната бензинова запалка, която представяме на вашето внимание, е изключително красив и стилен подарък, който може да бъде персонализиран с гравирано мило послание за вашия обичан вуйчо. Тази запалка се отличава не само с елегантния си дизайн, но и с възможността да я направите още по-специална чрез уникалното послание, което ще бъде вечен спомен за вашия близък.

Гравирането на лично послание е възможно и на гърба на запалката, което предоставя допълнителен избор и възможност за изразяване на вашите чувства към него.

Тази запалка е страхотна идея за подарък по всякакъв повод - подарък за рожден ден, подарък за имен ден или просто като израз на вашата благодарност и обич към вашия вуйчо.

С тази метална бензинова запалка с гравирано послание, ще създадете уникален подарък, който ще бъде оценен от вашия вуйчо. Не забравяйте да изразите своите чувства и специални моменти, които споделяте с него, за да направите този подарък още по-особен и незабравим.

За кого е подходяща Метална бензинова запалка - за да съм с теб ?

Тази метална бензинова запалка с гравирано послание е подходяща за всеки, който търси стилен и персонализиран подарък. Тя е идеален избор за вашият обичан вуйчо, когото искате да зарадвате по специален начин. Също така е подходяща за всички, които ценят елегантност и стил и биха се радвали на уникален и персонализиран подарък. Би била отлична идея както за рожден ден, имен ден, така и за всеки друг повод, когато искате да изразите своите чувства и благодарност към вашия вуйчо.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
21 00 лв