Метална бензинова запалка - на сина ни

Продуктов код ZML-12
5.00
794

Метална бензинова запалка – на сина ни
Текста може да се промени по ваше желание /допълнително се таксува/.
* Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.
* Възможно е гравиране на гърба.
* Ако желаете двустранно гравиране , моля да се свържете с наш оператор, за преизчисляване на цената.

3 поръчки за последните 1 часа
Опция бензин
Промяна в текста
Желана промяна
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Rusiana Taneva

Точни, коректни, работещи с внимание към всеки детайл! Препоръчвам!

Раиса Ангелова

Огромно Благодаря! Всеки път, когато съм поръчала нещо се изработва и доставя много бързо. Благодаря за отношението, разбирането и коректността! Богатият асортимент позволява да се открие подарък за всеки повод, което лично ме прави Ваш редовен клиент.

Лора Иванова

Прекрасни календари и подаръчета! Добро качество! С удоволствие ще се възползвам от услугите отново!

Ивелина Георгиева

Получих си календара и мога да кажа само че е уникален! Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви!

Sanja Bubevska

И този път календарите са прекрасни ! Благодаря ви!

Teodora Boykova

Много съм доволна от изработката на календарите, които поръчах. Получих и подаръци. Бърза доставка. Със сигурност ще поръчам отново. Благодаря ви!

Nikolina Stefanova

Благодаря Ви! Страхотни сте! Поръчах календари със снимка на децата ми и бяха готови буквално за 1 работен ден - поръчах ги в петък следобед и във вторник ги получих. Календарите са перфектни, точно както си ги представях!

Гергана Найденова

Страхотно качество! ДОВОЛНИ СМЕ МНОГО СИЛНО ПРЕПОРЪЧВАМ!

Yuleto Petrova

Изключително доволна от поръчката ми.

Цветелина Влаевска

Страхотни календари! Препоръчвам с две ръце :)))
Допълнителна информация

Забележка: Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.

Какво представлява Метална бензинова запалка - на сина ни ?

Металната бензинова запалка, която можете да намерите на art-gift.net, е прекрасен и уникален подарък, който ще зарадва вашия обичан син. Този елегантен аксесоар не само е функционален, но и стилно изработен, предоставяйки възможност за персонализация на дизайна и гравиране на гърба му.

Тази запалка е създадена с мисъл за дългосрочна употреба и се зарежда с бензин. Тя представлява модерна интерпретация на класическите запалки, които станаха известни през 30-те години и бързо станаха известни. Те са предпочитани подари способността си да запалят и в най-лошите атмосферни условия, благодарение на специалния си дизайн и уникалното разпределение на горивото. Този дизайн прави пламъка на запалката изключително устойчив и труден за угасяне дори при силни ветрове или други неблагоприятни фактори.

За да изгасите запалката, просто затворете капачето, което спира притока на кислород към пламъка. Това е правилният начин да го направите и ще осигури дълготрайност и надеждност на устройството.

Тази метална бензинова запалка не е просто предмет за възпламеняване на огън; тя представлява стилен аксесоар, който може да бъде персонализиран според вкуса на вашия син. Това е прекрасен подарък за неговия рожден ден, подарък за имен ден или просто като израз на вашата обич и грижа. Един страхотен подарък за вашият син.....

За кого е подходяща Метална бензинова запалка - на сина ни ?

Металната бензинова запалка е подходящ подарък за мъж и син, които ценят елегантност, стил и функционалност. Тя е идеална за подарък на синовете ви, които обичат класически аксесоари и са интересувани от запалки като колекционерски предмети. Този подарък е подходящ и за специални поводи като рождени дни, имен дни или юбилеи, но също така може да бъде дарен и като жест на приятелство или благодарност. Бензиновата запалка предоставя комбинация от изящество и практичност, която прави подаръка уместен за разнообразни получатели.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
21 00 лв